Laptop alırsam eğer huawei matebook d15 Ipad alırsam Ipad 10. nesıl alıcağım
IPAD AL
LAPTOP AL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Laptop alırsam eğer huawei matebook d15 Ipad alırsam Ipad 10. nesıl alıcağım
iPad ve laptop arasındaki tercih, kişisel ihtiyaçlara bağlı olarak değişebilir.
Eğer film izleme, oyun oynamak veya ders çalışmak gibi uygulamalar için hafif ve taşınabilir bir cihaz arıyorsan, iPad (özellikle iPad 10. nesil) daha uygun bir seçenek olabilir.
Eğer daha fazla çalışma verimliliği, daha fazla yazılım ve özelleştirme seçeneği istiyorsan, laptop (özellikle Huawei Matebook D15) daha iyi bir tercih olabilir.
Her iki cihaz da mükemmel özelliklere sahiptir ve hangisi daha iyi olduğu, kişisel ihtiyaçlara ve kullanım amaçlarına göre değişebilir. Hangisini seçeceğinize karar vermeden önce, hangi özelliklerin size en çok öncelik verdiğini ve hangi cihazın bu özelliklere en iyi şekilde cevap verdiğini dikkatli bir şekilde değerlendirin.
teşekkür ederım yorumun ıcın
Rica ederim
Oyun derken nasil oyunlar bilgisayar oyunlariysa laptop tabiki de sectigin laptop da cok iyi bir secim olmus su anda huwaei apple ile yarisiyor eger bilgisayar laptop hatta tablet alacak olursam huawei alacam akilli saatini kullaniyorum cok memnunum
Yok ya pc oyunu olarak roblox ama roblox Ipadde de var o yüzden çok pc oyunları değil
Hangisi daha kolayına geliyorsa onu al hatta ikisini de al gitsin tableti de huwaei al ipad alma boşu boşuna bana ikisi de lazım mesela ama daha çok tablet telefondan kurtulmak için
aslında laptopum var lenovo-s145 ama çok kötü
Kotuyse ise yaramaz yenilemen gerek
Cevap
5Cevap
Ipad ile oyun oynayamazsın, kaldırmaz.
Ipad 10. nesıl zaten nasıl kaldırmaz?
Kıza aldık çizim için dersler için helak ama oyun oynanmıyor.
Harika *
kaçıncı nesıl
bende eskı bır model almıstım oynanmıyordu sonra satıp telefon aldık
Kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum, ıpad pro11 bizimki. İşlemci yetersiz kalıyor oyunlar için.
Abla ne tür oyunlar oynuyorsunuz
Monster laptop var lol oynuyor daha çok. Ondan da memnun kalmadık
Hangisini aldın?
Laptop
İpad
İkisini alma bence
ne alım
Spor yap
Seni kendilerine hapseder emin ol
çok haklısın ama belirli bir sınır katıcağım
Bilgisayar al masa üsti
Laptop bence