Online açılan hesap kullanilmazsa ne olur? Dalgınlıkla yanlış bankada açmıştım ve gidip imza vs atmadım ama online kayıt vs olundu sanırım. Bugün bildirim geldi. Bunu nası kapatıyoruz.
(Hesap e devlette görünmüyor)
Online açılan hesap kullanilmazsa ne olur? Dalgınlıkla yanlış bankada açmıştım ve gidip imza vs atmadım ama online kayıt vs olundu sanırım. Bugün bildirim geldi. Bunu nası kapatıyoruz.
(Hesap e devlette görünmüyor)
İmza atma ya da diğer doğrulama işlemlerini yapmazsanız sistem hesabı tam kapasite kullanmanıza izin vermez. Ama hesabınız kapanmaya bilir. Bu nedenle banka şubesine gidip kapatmayı talep edebilirsiniz. Kapatırlar. Ya da bankadan bankaya değişen uygulamalar hakkında danışma hatlarından bilgi alabilirsiniz
Banka sistemine girip actiysan online hesap açabilirsin en parada mesela bunu yapabiliyorsun o bankanın güvenlik için koyduğu kurallara bağlı oluyor. Eğer hesabı kullanmıyorsan ücret talep edemez. Kapatabilirsin hesabı istersen
Hiçbir sıkıntısı ya da ücret olarak bir şey talep edilmez hesabı kapatman için o bankanın şubesine gitmen yeterli gitmesen de bir problem teşkil etmez
Internette kullanilmayan hesap ücreti vs yazıyor tedirgin oldum sorayım dedim. İmza vs atmadım sadece onlindan açmıştım dalgınlık yanlış bankada açınca ilgilenmedim. Emin misin
Evet sıkıntı olmaz yıllık ücrette belki 30 ya da 50 TL dir ama bu güne kadar hiç demedim ben ama... Kafanız rahat olsun derseniz x bankanın şubesine gidip kapatın en azından düşünmemiş olursunuz
İsterseniz finans bank hesabına bakıyım pek kullanmam o hesabı bir yıllık hareketlerine sizin de içiniz rahat olur
Cevap
4Cevap
Bir sorun olmaz.
Gelse bile ücretsiz tamamen
Hicbisey yapmana gerek yok. Vadesiz hesap açık kalsa bile birsey olmaz
Neli olduğu belli değil ki online giris yaptım sadece ama hesap açık olarak edevlette görünmüyor
Bok gibi tipin var bir de beni engellemiş ergen dkxkcjfkf
Geç ergenlik yaşayan sizsiniz bu düşünce yapınız yüzünden sizin gibileri engelliyorum zlrunuza gitmiş yeni hesap açıp yazma gereği duymuşsunuz😅 ah tanrım ne yazıkkı bunuda engelliycem
O zaman aktif edilmedi hiç bir şey olmaz en fazla banka arar istemiyorum dersin işlem kapanır
Evet imza vs atmadım gidip sadece online giriş yaptım uygulamasına
Bankacılık sözleşmeni yazılı imzalamadıysan veya görüntülü görüşme onayı yoksa bişey olmaz
Görüntülü görüşmede yok yazılı imzada teşekkür ederim
Açmışken öyle kalsın bence, belki lazım olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?