Bankalar, kredi verirken genellikle bir risk değerlendirmesi yaparlar ve birkaç nedeni vardır. İlk olarak, kredi geri ödenmezse banka, ipotekle alınan evi rehin alabilir, bu nedenle kredi miktarını dikkatlice belirlerler. Ayrıca, kredi başvuru sahibinin geliri, kredi geçmişi ve diğer finansal faktörler de değerlendirmeye alınır. kredinin güvenilir bir şekilde geri ödenebilirliğini etkiler ve bu nedenle bankalar, tamamen evin değeri kadar kredi vermek yerine belirli bir oranda kredi sağlarlar.
Bir de bazı taktikler versene mesela kredi kartımı kapatmak istiyorum diyorum bilerek Akbank 2 farklı kişinin kredi ksrtına 300 garanti ise 160 lira bonus verdi kapatma sözüne karşılık
Banka şubelerinde çok nakit yok ki bence normal bir bankada mesela bizim sokakta 200k falan vardır ya da yoktur İstanbul'da işlek bir yerde oturuyorum bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Trendyolda alışveriş yaparken kart bilgilerimi yanlış yazdım ve böyle bir uyardı geldi bu durumda ne yapabilirim
Babamdan gizli djital kredi cektim 40 bin anlarsa. Dava ederse hapse girermiyim
Hayır
Ciddimi
Ceza alırsınız ama
Umutlandirdin bee
Sikayet ederse ama, onun dışında borc babana aittir. Bankada bunu der.
Iyi bari ben krediye devam
Kredi puanım çok çok düşük kredi ve kk borcum var, kredi mümkün mü hocam
Değil, eskisi gibi değil bankalar artık.
Banakalara kisa bir ara verdim biraz zamanla kaldığım yerden inşallah güzelce kalkıcam Allahın izniyle olacak
Bankalar ev kredisi verirken neden evin bedeli kadar kredi vermez de eksik verir?
Bankalar, kredi verirken genellikle bir risk değerlendirmesi yaparlar ve birkaç nedeni vardır. İlk olarak, kredi geri ödenmezse banka, ipotekle alınan evi rehin alabilir, bu nedenle kredi miktarını dikkatlice belirlerler. Ayrıca, kredi başvuru sahibinin geliri, kredi geçmişi ve diğer finansal faktörler de değerlendirmeye alınır. kredinin güvenilir bir şekilde geri ödenebilirliğini etkiler ve bu nedenle bankalar, tamamen evin değeri kadar kredi vermek yerine belirli bir oranda kredi sağlarlar.
Kanka şu kart aidatının olayı ne iptal ediliyorsa neden öyle bir şey var
Milleti söğüşlemek :)
Yani iptal etmeyen etmiyor onun parasını yiyorlar etmek isteyene de iade ediyorlar doğru mu
Bir de bazı taktikler versene mesela kredi kartımı kapatmak istiyorum diyorum bilerek Akbank 2 farklı kişinin kredi ksrtına 300 garanti ise 160 lira bonus verdi kapatma sözüne karşılık
Her özel bankaya yapıyorum bunu her türlü tutuyor böyle tavsiyelerin var mı
Akbank çok düşük vermiş, arkadasima 750 chip verdi ve cevremdekilere. ;)))
Kanka onların limit yüksektir veya geliri fazladır ben çalışmıyorum 18 yaşındayım limit15k bence normal
Buna benzer tavsiyelerin var mı
banka şubelerinde en fazla kaç tl nakit var
Bunu tüm bankalar gizli tutar.
mantıklı hareket eodmekdne
Banka şubelerinde çok nakit yok ki bence normal bir bankada mesela bizim sokakta 200k falan vardır ya da yoktur İstanbul'da işlek bir yerde oturuyorum bu arada
şöyle bir şey duymuştum dünyada atıyorum toplam 10tl var ama 10tl nakit yok toplam olarak bu doğru mu sence
Kanka bana soruyorsan doğrudur çünkü insanlar para verip sanal yatırım yapıyor bitcoin gibi
aynen bencede doğru olabilir
Doğru zaten yavrum
Doğru evet. Mobil bankacılığında gördüğünüz miktarlar sanal para hepsi.
aynen tatlım
Kredi kartın var mı
benim mi
Evet
yok cebimde olmayan parayı harcamam
Dolar nolacak 😊