İnternet & Teknoloji Amerika mı yoksa Dubai'den mi Apple telefon almak iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Amerikami yoksa Dubaiden almak iyi? Güncellemeler+1 yıl dabai de replikami? Amerika mı yoksa Dubai'den mi Apple telefon almak iyi? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Dubaidekiler replika olur mu ya Türkiyedekinden daha orijinaldir emin ol. Amerika'dan al daha ucuzdur. 0 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl amerika dünyanın en ucuz iphone u ordan zaten ordan almak daha mantıklı. 0 0 Yorumla
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 506 cevap paylaştı. Amerika tabiki ben dubaiden aldım az bi fiyat farkı var abd ile 0 0 Yorumla
Fenolfltalein Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı. İki yerde de bulunabiliyorsan fiyatları sor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dubaidekiler replika olur mu ya Türkiyedekinden daha orijinaldir emin ol. Amerika'dan al daha ucuzdur.
amerika dünyanın en ucuz iphone u ordan zaten ordan almak daha mantıklı.
Amerika tabiki ben dubaiden aldım az bi fiyat farkı var abd ile
Türk lirasına çevirip mi alacaksın?
İki yerde de bulunabiliyorsan fiyatları sor
Tahtakale
Irak da al
Ne fark edecek ki
bakkaldan
YD ALMA BENCE