İnternet & Teknoloji 1 ay Teknolojik aletlerde favori renginiz ne? aykutPlusFenomen Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Siyah tercih ediyorum genelde ben. Teknolojik aletlerde favori renginiz ne? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
uykularharamoldu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Babam hediye iphone 11 aldığında o kadar renk içerisinden siyahı aldı diye çok üzülmüştüm. Ama şimdi iyi ki siyah almış diyorum. Asil duruyor çünkü 0 1 Yorumla aykutPlus 1 ay Ben de öyle düşünüyorum. Yorumla
JonSnowStark Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% 1 ay Siyah ve olabildiğince siyaha yakın ( 6S’lerde siyah yoktu uzay gri vardı mesela) 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Siyah hayatımın tum alanında tercihimdir🦋 0 1 Yorumla aykutPlus 1 ay Benim de öyle. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Siyah , kozmik gri , metalik gri 0 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 34 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de hep siyah tercih ederim 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 608 cevap paylaştı. Kırmızıııı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Babam hediye iphone 11 aldığında o kadar renk içerisinden siyahı aldı diye çok üzülmüştüm. Ama şimdi iyi ki siyah almış diyorum. Asil duruyor çünkü
Ben de öyle düşünüyorum.
Siyah ve olabildiğince siyaha yakın ( 6S’lerde siyah yoktu uzay gri vardı mesela)
Siyah hayatımın tum alanında tercihimdir🦋
Benim de öyle.
Siyah , kozmik gri , metalik gri
Ben de hep siyah tercih ederim
Siyah ve gri.
Kırmızıııı
Siyah.
Favori rengim siyah