Dizüstü bilgisayarımı satacağım içinde herseyi sileceğim fakat acaba bilgisayarda bilmediğim bi bölüm var mıdır ki? ya da herhangi bi programla silinen şeyleri geri yükleyebilir mi? bu arada bilgisayara reset atamam sadece hersey silinecek geri dönüşü olmayan bi şekilde programlar geçmiş vs bunun en temiz yöntemi nedir bildiğiniz
1 ay
Arkadaşlar laptopumu satıcam ama içinden herseyi silmeme rağmen herhangi bi program var mı bunun içini temizlemek için?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tam olarak silmek istediğin arama geçmişi v. s. mi
Neyle silersen sil bulacak olan gene bulur ama niye uğraşsınlar?
Kullanıcı hesabını silerseniz özel dosyalarınızda silinmiş olur masaüstünde bulunan Yerel disk C ve D Hangileri mevcutsa onların içindende silebilirsiniz ya da kolay yöntem olan Bilgisayarımı Sıfırla seçeneğinden komple temizleyebilirsiniz.
Ya aslında soruyu yanlış sordum bu Bilgisayarı emanet almıştım geri vericem öyle söyliyim yani kendi oturumu olduğu İçin sıfırlayamam o zaman kendi şeyleri de silinir
Sildiğiniz dosyalardan eminseniz geri dönüşüm kutusundan da temizleyin geri getiremezler.
Bir telefoncu arkadaşım silinse bile kurtarildigini söyledi ve bir sürü nude görmüş öyle
Yok foto tarzı seyler değildi
Bide telefonla laptop bilmiyorum bir oluyor mu
Hemen hemen benzer. Ne fotoğrafi var ki sende? Açıkça söyle anonim ortam zaten.
Fotoğraf yok diyorum zaten
Dosya falan kalsa incelemiyorlar. Onlar fotoğraf bakıyor genelde
Format atabilirsin
Yeni hdd al tak eski hdd sende kalsın
Marka model ne
Hp
Hangi şehirde, ne kadar
tamam sipmissen sorun olmaz
Neler var ki:)