İnternet & Teknoloji 2 ay Kaliteli fotoğraf çeken samsung telefon önerin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 hadi herkes kullandığı telefonları yazıp 10 üzerinden puanlasın telefon alacam ama kamerası dehşet olmalı ve hafıza alanı geniş olmalı Kaliteli fotoğraf çeken samsung telefon önerin? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 2 ay İş çeken de bitiyor biraz da kullanamadiktan sonra ben de DSLR makine var mesela öğrenmeye çalisıyorum iyi değilim 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 5,4b cevap paylaştı. Samsung un kaliteli kameralara sahip serisi, S serisidir. Bütçenize göre bakın. 0 0 Yorumla
ftmasdk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay Aga adamlar ne güzel android kullanıyor nereden düştüm bu İos batağına kurtulamıyorum 0 6 Yorumla Soran 2 ay iphonecı mısın kız benim param yok Yorumla ftmasdk 2 ay Maalesef 2019da düştüm batağa, başka telefon kullanamıyorum android bana tuşlu telefon gibi geliyor 😓 ama android HUAWEİ hepsi markaları tekler çok saglamdır Yorumla Soran 2 ay bende iph kullanamam karisk geliyo kac kullaniyosun Yorumla ftmasdk 2 ay 13 pro Yorumla Soran 2 ay ne kadara almistin peki Yorumla ftmasdk 2 ay Yurt dışı yaşıyorum ben 1 aylık maaşımla almıştım 30 bin kč= 25bin tl Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 2 ay iPhone al o zaman 0 2 Yorumla Soran 2 ay param yok Yorumla minikkladyy 2 ay Dehşet iyi çekmesini bekleme o halde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İş çeken de bitiyor biraz da kullanamadiktan sonra ben de DSLR makine var mesela öğrenmeye çalisıyorum iyi değilim
Samsung un kaliteli kameralara sahip serisi, S serisidir. Bütçenize göre bakın.
Aga adamlar ne güzel android kullanıyor nereden düştüm bu İos batağına kurtulamıyorum
iphonecı mısın kız benim param yok
Maalesef 2019da düştüm batağa, başka telefon kullanamıyorum android bana tuşlu telefon gibi geliyor 😓 ama android HUAWEİ hepsi markaları tekler çok saglamdır
bende iph kullanamam karisk geliyo kac kullaniyosun
13 pro
ne kadara almistin peki
Yurt dışı yaşıyorum ben 1 aylık maaşımla almıştım 30 bin kč= 25bin tl
İphone kullanıyorum yani bir zahmet
iPhone al o zaman
param yok
Dehşet iyi çekmesini bekleme o halde
Samsung s20
S 22 ultra