İnternette gezerken bakıyorum herkes manken gibi çıkıyor instagram desen yıkılıyor. Ne kullanıyor bunlar benim telefon hesap makinesi gibi çekiyor. Ben işi bilmiyorum ne yapcam taktik? En iyi fotoğraf çeken telefonlar hangi modelde?

İnternette gezerken bakıyorum herkes manken gibi çıkıyor instagram desen yıkılıyor. Ne kullanıyor bunlar benim telefon hesap makinesi gibi çekiyor. Ben işi bilmiyorum ne yapcam taktik? En iyi fotoğraf çeken telefonlar hangi modelde?
Eskiden telefonlar arama yapsa yeterdi ancak teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok işimizi telefon üzerinden kolayca halledebilir hale geldik. Üstelik hobilerimizi de telefonumuz sayesinde yapabiliyoruz. Fotoğraf çekmeyi çok seven biri olarak alacağım telefonda ben de kameraya çok önem veriyorum. En iyi kameraya sahip telefonları gönül rahatlığı ile listeleyebilirim :)
Huawei Mate 40 Pro+ ultra geniş açılı kamera ve telefoto lens ile çeşitli çekim seçeneklerine sahip. AI destekli görüntü işleme teknolojisi sayesinde fotoğraf çekerken, detayları artırıyor ve renkleri daha canlı gösteriyor. Yüksek dinamik aralık ve düşük gürültü seviyeleri sayesinde ışıksız ortamda bile kaliteli fotoğraflar çekebilmenize olanak sağlıyor.
Yenilikçi kamera ve görüntü işleme teknolojisi ile tanınıyor Oppo Find X6 Pro :) Geniş bir renk yelpazesi sunan ana kamera ve ultra geniş açılı lens sayesinde çeşitli çekim seçenekleri sunuyor. Gece modu sayesinde karanlık ortamda bile net fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü selfie kamerası ve portre modu ile ön kamera performansı da oldukça iyi olan telefon markalarından bir tanesi.
Iphone kalitesini bilmeyen yoktur zaten :) Her yeni modeli bir öncekinden daha kaliteli çekimler yapıyor. Profesyonel bir kamera gibi :) Düşük ışık koşullarında bile mükemmel performans sergiliyor. Büyük sensör ve geniş diyafram açıklığına sahip ana kameraya sahip. Farklı modları harika çekimlere imza atmanızı kolaylaştırıyor.
Samsung Galaxy S22'nin kamerasını denemiştim o da çok güzeldi :) Ancak Samsung Galaxy S23 Ultra mükemmel diyebilirim. Hem geniş açılı hem de telefoto lenslerle uzak mesafeli çekimlerde bile mükemmel sonuçlar elde etmenize olanak sağlıyor. Gelişmiş odaklama teknolojileri ve ışık sensörleri sayesinde yetersiz ışık olsa bile fotoğraflarınız net çıkıyor.
Yine farklı çekim modlarıyla kaliteli sonuçlar çıkaran bir model. Güçlü Snapdragon işlemci ve çoklu kamera sistemine sahip. Aynı zamanda detaylı ve canlı renklere sahip fotoğraflar çekmenizi sağlayan yüksek kaliteli sensörler kullanıyor.
İleri düzey kameralar ve görüntü işleme yetenekleri ile yüksek çözünürlüklü, mükemmel fotoğraflara imzanızı atabilirsiniz :) Gelişmiş gece modu ve portre modu özellikleri ile geniş bir yelpazede çekim yapabilirsiniz. En iyi kameraya sahip telefonlar listesinde olmayı kesinlikle hak ediyor.
sony xperia z2 veya 3.
hem muhteşem bir telefondur hem de bildiğim kadarıyla hala en fazla megapikselle fotoğraf çeken telefon o. (20.7 MP)
Kardeşim telefonda megapixel falan önemli değil
kameranın lens kalitesi ve kamera yazılımının kalitesi etkiler fotoğraf kalitesini
mesela samsung telefonlarının 5 megapixel kamerası olan telefonları bile şu an 13 megapixel telefonlardan daha iyi fotoğraf çekiyor ve makro özelliği var makro özelliği olması demek tek lens olmadığını gösterir birden fazla lensi olduğundan gayet kaliteli fotoğraf çekiyor
Herkes megapixel iyiyse iyi foto çeker diyo
nokia yanlış hatırlamıyorsam 40 megapixel kameralı telefon çıkardı megapixel önemli olsa şu an ki prof foto makinelerinden daha iyi fotoğraf çekmesi lazım ama yok öyle bisey
Megapixel sadece çeke bildiği alan genişliğini belirtir
kaliteli bir fotoğraf çekmek için
Kaliteli lensi olan yazılımı iyi olan ve isikdan az etkilenen bir kamera gerekir
çünkü isik fotoğraf kalitesini çok kötü bozabilir.
bunlar hangi telefonda vardır bilmem
daha önce samsung telefon kullandım samsung kamera bakımından gayet başarılı bence buna bir de efeck eklersen güzel ve kaliteli fotoğraf çıkar ortaya :)
uzun oldu idare et :)
iphone lensi iyi kardeşim mesela diger android olan telefonlar 20 megapiksel kamera oluyor ama lens az oluyor bide kullandıgın efect ve nasıl çektigin önemli
Napıyon la semih :D
taabi efendim
Cevap
5Cevap
Bu kişiden kişiye göre değişir. Bence benim telefonum. Mi10tpro 😅
Sony Xperia Z3 mükemmel
bir cozebilsem bnde merak ediyorum
samsung edge acayip iyi çekiyor
Apple 5s çok iyi çekiyo
türkiyede yok ama Xiaomi 13 Ultra
note 4
3310