Arkadaşlar evin 100m ilerisinde elektirik trafosu var. Hırsızları kablo çaldiklarindan dolayı voltaj yüksek geliyor ve ev eşyalarımızin anakartı yandı bundan önce kombi şimdi ise modem, fırın, diyafon, su arıtma cihazı yandı sizce ne yapmamız gerekiyor bir kaçtane voltaj dengeleyici priz aldık ama pek ikna olmadım ( sizce işe yarar mı bu prizler) sanki fiyat önemli değil kesin bi çozumu var mı acaba sigorta falan var ise model veya link atabilirmisiniz
Yüksek voltaj sonucu yanan ürünlere çözüm bilen var mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1. Yapılacak, dağıtım firmasını dava edebilirsiniz tüketici mahkemesinde2. Olarak sigorta girişinize ana sigurtadan sonra aşırı gerilim koruyucu takabilirsiniz, federalin böyle vir ürünü var
Ürün modeli veya linki var ise yaza bilirmisin acaba
Fspd-d20
Hadi ya çok yazık olmuş. Yani anakart değişimiyle sorun çözülür herhalde bu da maliyetli olabilir.
Biz ana kart değişimi için servisi arıyoruz onlar gelip tamir ediyorlar sonra bize bir makbuz veriyorlar bizde bu makbuzu dağıtıcı elektrik firmasına veriyoruz onlarda elektrik kimin üzerine ise onun hesabına para yatırıyor.
Sorun şu ki hesap benim annemin üzerine okuma yazması olmadığından banka hesap açmıyor noterden vekalet yapmaya kalksam soy ismi farklı 3 kişi istiyor ben anlamadım yani 2 yılda bizim 10 TL gitti buna adam akıllı bir çozum bulamıyor mu acaba
Regülatör var onu alabilirsin ya da bir elektricige sorabilirsin
Kesin bi çözüm mü sence veya sen kullanıyor musun yani memnun musun biraz açar mısınız
Benim ihtiya im yok
Yani enerjiyi duzelliyor
Elektrikçi ustanın takması gerekiyor değil mi benim değil
Sen git konus
Peki teşekkür ederim Yağmur hanım
Voltaj regülatörü
bilsem kendime uygulardım
Sizde sorun ne acaba ve nerde yaşanıyor bu sorununuz