Discord kullanıyor musunuz ve ya kullanınca ne için kullanıyorsunuz daha çok?

Discord kullanıyor musunuz ve ya kullanınca ne için kullanıyorsunuz daha çok?

Genel olarak bu sitedeyken mod olmak için kullanıyordum yani bir mod bana yardımcı oluyordu kuralları öğretmek için çünkü tek başına olmak zor,
ama ondan önce daha çok oyun için kullanıyordum yani oyunda ki arkadaşlarım ile görüşmek ya da konuşmak orada daha kolay oluyordu, şu an ise hiç kullanmıyorum.
zaten bu ikisi için açmıştım hesabı bunlar olmadığı içinde şu an bu uygulamayı kullanmıyorum.
Yıllardır oyun oynarken arka planda sesli konuşmak için oynuyorum
Uygulamanın oyun oynayanlara özel konuşmak için kurulduğunu unutmayalım abazanlara duyurulur
Orada da abazan yoktur bence ya :D yani ben kullanıyorum ama henüz öyle bir şeye denk gelmedim :D
Başıboş public sunucularına gir görürsün ne sunucular var
Bilmiyorum girmedim oralara
Seviyoruz, arkadaşlarla sunucularımız var oyun oynarken sesli iletişim kurmak için iyi oluyor ama PC üzerinden yazılı iletişim için de en iyi seçenek bence.
KS fenomen ve moderatorler icin discord da grup oluşturmuştu hatır için hesap açıp katılmıştır ama çok takılmadım.
Geçenlerde burdan bir arkadaş discord gruplarına beni davet etti katıldım keyifli sohbet dönüyor eğleniyordum. Fakat bu aralar çok yoğunum ve depresifim girmiyorum.
Onun dışında kullanmıyorum.
Bi admin açmıştı hatırlıyorum ve beni o sunucudan sebebini bilmediğim bir nedenden ötürü atıp engellemişti.
Önemi yok zaten kapattılar.
Eig için teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Eşli oyunlarda arkadaşlarla iletişim için kullanıyorum
Ders için kullanan da varmış
Ben yükledim beveremedim sildim. Ne işe yarıyor ki o?
Arkadaslarımı arayacaktım arama yerini falan bulamadım
Uzak mesafe ilişkimde birlikte ders çalışmak ve dizi, film izlemek için kullanıyoruz
Discord kullanmıyorum
Kullanmıyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?