İnternet & Teknoloji Yatmadan önce wifini kapatıyor musun? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor yatmadan önce wifini kapatıyor musun? Güncellemeler+1 yıl Açık kalmasın ceyeran yapar 😂 Yatmadan önce wifini kapatıyor musun? Cevapla Wifi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır kapatmıyorum 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kapatıyorum sessize alıp uyuyorum ki keyfimi bozmasın kimse 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ewet telefonun neti kapar öyle uyurum 1 3 Yorumla flaneurx +1 yıl Ceyeran ** değil ceryan denilir Yorumla Soran +1 yıl Cereyan sende yanlış söylüyon 😁 Yorumla flaneurx +1 yıl Ceyeran yazmissin Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben direkt telefonu kapatıyorum 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şarja takıptamı? Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Onu bir ara yapıyordum sjxj artik son verdim 😀 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Evet kapatıyorum ve telefonu sessize alıyorum. 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evt bna mesaj atmaa (bana mesaj atma) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır kapatmıyorum
Kapatıyorum sessize alıp uyuyorum ki keyfimi bozmasın kimse
Ewet telefonun neti kapar öyle uyurum
Ceyeran ** değil ceryan denilir
Cereyan sende yanlış söylüyon 😁
Ceyeran yazmissin
Ben direkt telefonu kapatıyorum 😀
Şarja takıptamı?
Onu bir ara yapıyordum sjxj artik son verdim 😀
Açık kalıyor hep
Hayır sürekli açık sjsk
Yok kapatmıyorum
Hayırn kapatmıyorum 😄
Evet kapatıyorum ve telefonu sessize alıyorum.
Evt bna mesaj atmaa (bana mesaj atma)
Kapatıyorum evet..
Kapatmıyorum
Mobil veri* bazen
Evet
Alt katın wifisi bize zarar vermez mi hocam
Yokk.