Çok basit bir sebepten beni bencillikle suçluyor. Ben 18 yaşındayım o 28 yaşında. İşi var, yakında yurt dışına çalışmaya gidecek 4-5 aya. Babam kendine yeni telsfon aldı iPhone. Benim telefonum da Xiaomi. Ablama da o 18'li yaşlardaykrn iPhone alınmıştı yeni, hala onu kullaniyor. Babamın da iPhone x'i var. Babam dedi ki; ben yeni aldığım telefonu sana vereyim, benim x'i ablana vereyim, senin xiaomi'yi de ben alayım. Ben de tamam dedim çünkü bir daha bu ekonomide ne zaman kendime düzgün bir telefon alacağım hiç belli değil. Doğru düzgün kıyafet bile alamıyorum. Ablam da yeni telefonu kendisi istediği için bana bencil bana çok gördün onu falan dedi. Ama o kocaman kadın mesleği var yurt dışında çok daha ucuza alabilir ben alamam. Sizce haklı mı? 2-3 gündür moralimi bozup duruyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Verme kız 😏 yurt dışında alsın.
Yani zaten alabilir çok daha ucuza. Gereksiz yere laf ediyor
Evet, amaç laf kalabalığı, verme. Hani ben istedim de vermedi bu nasıl kardeş demek. Bak mesala huaweım var benim, bunla geçiniyorum. Kitaplar ve bu telefon daha iyi arkadaşlar bana. Bana bir daha telefon da almazlar. 😏 Mecburen bunu koruyorum.
Bana da bir daha telefon alınmayacak ki. Bu son telefonumdu bir dahakine kendim almam gerekecek. Tamam yine alırım mesleğim olunca ama neden bir süre rahat etmek varken ve zaten onun yaşında en son modeli istediği ona alinmisken yine ona verilsin? 30 yaşına yaklaşmis insanın aileden telefon istemmeesi gerskiyor bence.
Benim de kendim almam gerekiyor, sakın verme. 😏 Bak ben o kadar pahalı da kullanmıyorum bilgisayara para dökülür ama telefona makul bir fiyat olması lazım, ihtiyaçlarını karşılasın güvenlik programı olsun yeterli. Ama senin ablan gitsin orada kazansın alsın, burada olanın hali berbat. İnsanlar nankördür. Bende babam ile değiştirdim bir ara iki Samsung verdim Samsung s4 aldım, s4 verdim honor aldım, honor, j5, kırıldı huwaı aldı. Bir daha da sana telefon yok dediler. Bu devirde mecburen bir şekilde oluyor yani düşüyor o kadar. Telefon yok iyi valla amenna olmasın beni de aramasınlar ama sizde var da kavga ediyorsunuz.
Aileler de düşüncesiz, ayrıca yine söylüyorum sakın verme.
Bu telefonu alalı 3 yıl oldu. Çizildi telefon gıcık oluyorum, kırılmaz cam çizildi fakat aldığım yer iyi taktı. Değiştirmiyorum bile. Biri telefonumu alınca gıcık oluyorum.