Kız kardeşim çok nankör ve bencil?

Merhaba arkadaşlar, Benden 16 yaş küçük kız kardeşim var şu an 22 yaşında iki kardeşiz. Mesela annem kardeşime hamileyken ben 16 yaşındayken durumumuz iyi olmadığı için annemin beslenmesine çok dikkat ettiğimiz için annem muz yerdi mesela ben yemezdim. Kardeşim sağlıklı doğsun diye, kardeşim doğduktan sonra okul harçlığımı biriktirip kardeşimin ihtiyaçlarını alırdım. Sonra da ilerleyen yıllarda çalışmaya başlayıp para kazanmaya başlayınca bütün ihtiyaçlarını ben gördüm. Ben yokluk içinde büyüdüğüm için kardeşim benim gibi olmasın dedim. Ama şimdi düşman gibiyiz. Aşırı derecede bencil benke hiçbir şeyini paylaşmıyor. Ben evli değilim iki de bir bana evlen git ruh hastası diyor. Az önce boğazıma sarılmaya çalıştı. Anksiyeteden dolayı psikolojik tedavi görüyorum. Ve iki de bir bana sinirlenince keşke senin gibi bir ablam olmasaydı diyor. Ruh hastası seni sonsuza kadar yalnız bırakacağım diyor. Beni telefondan ve sosyal medyadan engellemiş. Şu an göğsüm acayip sıkışıyor napmam gerekiyor. Güzel yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Kız kardeşim çok nankör ve bencil?