Aylarca bekledik ne eve birsey geldi ne bir şey için çağırdılar 1 yıl oldu olucak bizimde kafamız karıştı.
Kendisi msü ye hazırlanıyor şu an ileride sıkıntısını yaşar mı?
Şikayet etmemiş olabilir mi?
Istagram üzerinden tartıştığımız şahıs hakaretten dolayı beni şikayet ettiğini söyledi. Fakat hesabı ortak kullandığım bir arkadaşım var. Benimle olan meselesi yüzünden onun da başını yakabilir mi?
hayır hakim karşısında bunu belirtirsiniz ama giriş yapılan cihazların hepsi sorumlu sayılır senin ben yazdım demen yeterli ama hakaret davası açmak için savcılığa gideceğini çok sanmıyorum yalan atıyordur.
Cevap
5Cevap
Ekran görüntüsünü aldığı tarihten 6 ay süre boyunca şikayet edebilir. ondan sonra ekran görüntüsü çöp olur.
Savcılık baştan sona araştırır ama reşit değilsen bilmiyorum ne gibi sonuçlar olur yaş kaç bu arada
Olayın olduğu zaman 17. şu an reşitim
Hesap kimin adına kimin numarasına Kayıtlıysa onun bası yanar
Benim adıma kayıtlı ama ne evime birsey geldi ne ifade için çağırdılar. Şikayet etmemiş ihtimali olabilir mi sizce?
Teşekkürler
valla araştırabilirim
Nasıl yani?
ifadem olmadan hakkımda karar çıkartılabilir mi peki?
Teşekkürler
hiç bir şey olmaz bas geç.
Eminmisiniz?
eminim merak etme.
Oluyor hocam. ben birini şikayet ettim 2. bucuk hapis cezası aldı tekrarında cezanın tamamini yatacak
@teflon-_-tava peki bana cinsel pozlarını atan adama hakaret ettim diye hapis mi yatıcam
Yok be ya tam aksine sen şikayet et onu. tacizden direk hapse girer. seni kandırmış p. zevenk
Uyap a gir oradan gorursun dava açılmışsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?