Bir arkadaşım benimle ilgili böyle bir yorumda bulundu. Neden fotoğraf atmıyorsun özgüvensizce duruyor gibi bir şey söyledi. Gerçekten öyle bir imaj mı yaratıyor? Sosyal medyayla pek aram yok. Story bile nadiren paylaşırım. Böyle mi duruyor gerçekten?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Bence alakası yok. Özgüvenli olmak bu gibi kıstaslarla ölçülmez bence. Mesela benim direkt instagramım yok ama özgüvensiz değilim. Hem illa instagramın var diye gönderi paylaşacağın anlamına gelmez ki... Çok kulak asma böyle yorumlara aman, konuşuyor işte insanlar konuşmuş olmak için😅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
21Cevap
- 1 yıl
Fazla gerek bulunmuyor. Bende hiç paylaşmıyorum gönderi.
Ben de instagram da bir tane fake hesap kullanıyorum profil resmi ise evimdeki kuşum dur. Başka da resim yoktur..
Niçin açtım dersen nolur nolmaz diye hem arada bazı kişileri takip etmek için. Çevremdeki kişilerle sadece WhatsApp dan konuşmayı severim. Sosyal medyadan arkadaş olmayı pek sevmem.
Eskiden 2 tane facebook ve 2 tane instagram hesabı kullanırdım ama şimdi hepsini sildim sadece yeni açtığım fake hesabı kullanıyorum.
10 Yorumla - 1 yıl
Yani sosyal medya paylaşım amaçlı var sonuçta. Paylasacak bir sey bulamiyorsan ya ozguvensiz ya da fake konumuna dusuyorsun.
08 Yorumla- Soran1 yıl
Peki bunun sonu var mı ki? Mesela şimdi bir gönderi atsam özgüvenli mi olacağım :D Bu seferde tek fotoğrafım olmuş olacak. İlla aktif kullanmak gerekiyo yani o zaman?
- 1 yıl
Sosyal medyanin amaci bu zaten. Sonu yok bende hatira olsun diye koyuyorum mesela yoksa 10 kisi 20 kisi begense ne olur begenmese ne olur.
- Soran1 yıl
Yani bilemedim ki. Fotoğraflarla uğraşmayı pek sevmem. Ama böyle bir intiba yarattığını tahmin etmiyordum. Üzdü 😂
- 1 yıl
Bende bir sure ne hosuma giderse yukluyordum onlari eledim çünkü tanistigin insanlar istiyor. Veriyorsun ekliyor bakiyor begenmiyor vs.
- Soran1 yıl
Ooo her beğenmeyene göre revize edersen işin içinden zaten çıkamazsın.
- 1 yıl
Benim başımdan gecti demiyorum kotu bir intiba birakir diyorum. Sosyal medya zaten senin çevren için senin galerinde var resimlerin olaya cok farkli bakiyorsun anlayamaman normal.
- Soran1 yıl
Ben de sana özel demedim aslında genel dedim de evet çok algılayamıyorum bu olayları demek ki
- 1 yıl
Yani kullanmayan da çok saygi duyarım. Bende cok aktif kullanmiyorum ama yarari da var bir sürü sey öğreniyorum.
Arkadaşın kendine güvenmeyen ve insnların ne düşündüğünü fazla önemseyen biri. Başkaları için yaşanmaz. Yazık olmuş kızcağıza
10 Yorumlainsanların ne amaçla kullandığına bağlı bence bu, sadece takip etmeyi seviyor olabilirsiniz.. gayet normal bir durum.
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır ya ne alaka be bu neyin kafası ya özgüvensiz her gün kendini paylaşanlar. Kendini kanıtlamaya çalışanlar. Kendin bilirisin senin hayatın
00 Yorumla Genelde utangaç veya asosyal insanlar sosyal medyayı pek kullanmadığı için maalesef öyle görülüyor. Alakası yok diyenler olmuş ama durum böyle.
00 Yorumla- 1 yıl
Benim de hiç yoktu. Arşivden geri aldım kaç yıllık fotolar. Sevmiyorum paylaşım yapmayı. Gayet de özgüvenli bir insanım.
00 Yorumla Alakası oldgnu düşünmüyorum. Hesap senin hesabn istedgn gbi kullanırsın ister her gün post atarsn istersen hc atmazsn yani
00 Yorumla- 1 yıl
Sosyal medya kullanmayan biri olsam da şunu söyleyebilirim. Madem hiç post atmayacaksın neden açtın?
03 Yorumla- Soran1 yıl
Paylaşılanlara bakmak için
- 1 yıl
Bu bana saçma geliyor. Gizemli havalar. Tuhaf
- 1 yıl
Yooo ben özgüvensiz değilim ama saçma buluyorum kendini çekip durum atanları aaa bana bakın gibi
00 Yorumla - 1 yıl
Ben ınstagram kullanmıyorum bile, ona bakarsan dünyanın en yıkık insanıyım 😄
00 Yorumla Özgüvensiz olan arkadaşım çünkü toplum tarafından dışlanmaktan korkuyo
00 Yorumlavar olmayan sanal bir dünyayı bu kadar ciddiye almak hastalık bence
00 Yorumla- 1 yıl
O arkadaşının Iq'su düşük sadece seni ilgilendirmez başkaları vs
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben de atmıyorum, tercih meselesi sadece sadece video izlemek ve gönderilere bakmak için kullanıyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben 4 yıldır hiç bişey paylaşmıyorum alakası yok paylaşınca noluyo
Ben de atmıyorum ama benimki gerçekten özgüvensizlikten
00 Yorumla Yani biraz öyle neden resim koymamış acaba kendisini beğenmiyor falan diye düşünebilir insan
00 YorumlaYani brn Yakışıklı bir inasan değilim, ama çok gonderim var ve özgüven 0 benxe alakası yok
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 569 cevap paylaştı. Evet özgüveni yoktur sinsidir.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ana 😂
- 1 yıl
Ne alaka yani millette
10 Yorumla Çok akıllı olarak görürüm
00 Yorumla- 1 yıl
Öz güven ile alakası y o k.
cut.00 Yorumla Hayır Belki Hoslanmiyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 454 cevap paylaştı. 1 seneyi geçti ben gönderi atmayalı
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yok alakası. Paylaşmak zorunda değilsin
00 Yorumla Bence değil.
00 YorumlaBende atmiyorum özgüvenle alakası yok
00 Yorumla- 1 yıl
Fake hesap olarak görülüyor
00 Yorumla - 1 yıl
Instagram kullanmayı bıraktım
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. Konuşmak için konuşmuş
00 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka ne alakaaa
00 Yorumla - 1 yıl
Olabilir değişken o
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. biraz doğru
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
bende hiç atmam
00 Yorumla - 1 yıl
Evet sanırım öyle
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır alakası yok
ne alaka be
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram'da hiç gönderi atmamak öz güvensizlik olarak mı görülüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi