Toshiba L200 HDWL110UZSVA 1 TB 2.5'' SATA 3 ile
Western Digital WD10SPZX 1TB 2.5'' 5400RPM SATA3 128MB BLUE
Arasında kaldım ama daha önce Hitachi de kullandım o da çok iyi.. Off çok kararsızım ya :(
Seagate
Toshiba
WD
HGST (Hitachi)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seagate
Araştırmalarım sonucunda buna ulaştım
Seagate mi?
Hiç anketli soru sormadım. Seagate seçtiğim gözükmüyor mu?
İsimler gözükmez ki
hitachi al geç düşünme
Evet çok sağlamlar ama sıfır bulamıyorum
Vardır nasıl bulamadın ya
Onlar hep yüksek fiyatlı ikinci el ürünler
Anladım ikinci el bakıyorsun yakışıyor mu sosyete kızına 😄
Param bitti napim :D
tekrar gelmesi dileğiyle :D
neden ssd almıyorsun
Verilerimi depolayacağım ucuz ve fazla depolama alanına ihtiyacım var
herhangi bir durumda verilerinin aktarılması en az 2 ila 3 saat sürecek almışken en iyisini almanı önereririm illa hdd diyorsan tercihim toshiba
aynı zamanda ikinci el alacaksan Hard Disk Sentinel Professional programından sağlık durmunu kontrol etmeden alma sakın.
Seagate'den 1 tanesini o sebeple iade ettim zaten. Bad sector vardı. İkinci el de alabilirim ama iki defa niyetlendim ikisinde de sorun çıktı. n11 den bakıyorum 600-800 arası yeni fiyatına kullanılmış ürün satıyorlar. Sormasam söylemiyorlar ne canım insanlar var ya
bu yüzden o programı tercih etmeni önerdim eğer daha önce kullanılmamış bir hdd istiyorsan daha kurumsal mağazalara yönelmeni tercih ederim amazon n11 hepsiburada trendyol gibi sitelerden uzak dur daha çok vatan teknosa mediamrkt gibi mağazalara yönel
vatan teknosa ve mediamartta iadelerde hep sorun çıkıyor
itopya. com dan al bir sorun yaşamazsın güvenilir ve iadesi kolay oluyor sorun çıkarmazlar.
hep 3.5 var :D
evet orası üst düzey cihazlar kullanıyor hep/ güneş bilgisayardan falan alabilirsn oralarda çok iyi
Güneş mi bakim
Oha adam dolarla satıyor :D
evet kaliteli bi yer sorun yaşamazsın / evde kullanmadığım masaüstü bilgisayarın yok mu hiç kasası
Neden sordun ki bana 2.5 inc lazım
eğer varsa ondan söküp alabilirsin çok basit
Masaüstü kullanmıyorum. benim bilgisayar mini pc :). Bişey sorcam Hard Disk Sentinel Professional da "Toplam başlatma/durdurma sayısı" 45.200 olan bir harddisk alınır mı. Çalışma saati 150 gün
yani toplamda 45bin kez başlatılmış bir bilgisayar önermem 10bini geçmemesi iyi olur
150 saat az gibi dursada neredeyse yaım yıl boyunca çalışmış bi cihazdan bahsediyoruz
Ama bu harddiskin sağlığını nasıl etkileyebilir ki
yani her eşya gibi çok kullanılan harddisk ilk önce yavaşlar çok daha sonra da kullanılmaz hale gelir
150 Gün çalışmış. Ama aklım almıyor bir bilgisayar 45 bin küsür nasıl açkapa yapılmış
yani toplamda açık olduğu süre 150 gün yıllarca kullanılmıştır ama sadece 150 gün uyanıkmış gibi düşünebilirsin
Benim 7 yıl kullandığım taşınabilir harddisk bile o kadar değer vermiyor. Kaç gün kullanıldığı az ama açma kapama sayısı çok yüksek. Bu çocuk muhtemelen bunla oyun oynamıştır :)
yüksek ihtimal ama aldığında yavaş olacak ona dikkat et ya da dur sana bir link atayım bak
www. trendy ol. com/toshiba/1-tb-harici-disk-tasinabilir-disk-tasinabilir-harddisk-usb-3-0-p-305839693? boutiqueId=618568&merchantId=741866
Yorumlara baktığımda garantisi patlamış, kullanılmış ürünleri sıfır fiyatına satıyor bu hainler bende 2. el bakıyorum en azından aynı şeyi ucuza alırım diyorum :)
letgodan bak bence o zaman ya da sahibinden de olabilir.
Sahibinden buldum da 45k başlatma durdurma huylandırdı beni
yani sadece yavaş aktarım yaparsın onun haricinde bi 6 7 sene sana dayanır
Sipariş vermiştim ama iptal ettim. Harddisk başı 45k kullanımla iyice yıpranmıştır. Napıcam bilemedim. Olmazsa sıfır sipariş veririm.
en iyisi biraz beklemen yararına olacaktır @sosyete_kizi
Bekledikçe de fiyatlar uçuyor. Fırsatçılar almış başını gidiyor ülkede
ahshahahahahahah yani ikinci ele gücümüz yetmedi sıfır aldık bizde denilecek bir ikinci el piyasamız var maalesef hangi şehirdesin ona göre bakayım sana olmadı benim elimdekini gönderirim fazla var 240gblık bi tane 2.5
Bana en az 1 TB lazım kuzum :)
bütçe ne tam olarak ayarlıyayım sana
İkinci el olarak 300 TL
Sıfır olarak 800 TL
1 TB, 128 MB ön bellek
Mümkünse samsung ve seagate olmasın :D
https://www. trendyol. com/toshiba/1-tb-harici-disk-tasinabilir-disk-tasinabilir-harddisk-usb-3-0-p-305839693? boutiqueId=618568&merchantId=741866&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
https:/ www. n11. com/urun/western-digital-wd10spzx-1-tb-5400-rpm-128-mb-sata-3-25-hdd-580565? magaza=ircombilisim&gclsrc=aw. ds&gclid=CjwKCAiA5Y6eBhAbEiwA_2ZWIUkGXNFlt9VQX0aTWIS0T3abng6ZgCdofFpsps73qjT9RSKyDVp9choCxvkQAvD_BwE
www.amazon.com.tr/.../B07957Q6RY
ben bunu aldım nasıl
yahu madem bu kadar bütçen vardı bana neden samanlıkta iğne arattın kızım
Yoktu aslında, biraz sınırları zorladım. Umarım beş parasız kalmam :(
bak yaa hayırlı olsun madem
Teşekkür ederim. Beş parasız kaldım :(
ah be kızım ah be suat.
1-2 hafta daha idare edersem düze çıkarım. Bişey sorcam bu ssd ler ortalama kaç yıl gider :D
7000gb veri yazana kadar sağlılkı çalışır.
pardon 700tb
Hımm iyiymiş :)