İnternet & Teknoloji Sabahları kaç WhatsApp bildirimi ile uyanıyorsun? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bana bazen hiç gelmiyor.#Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Çok Süper Soru Seçildi Teşekkürler 💥🙆 Sabahları kaç WhatsApp bildirimi ile uyanıyorsun? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hiç mesaj atan olmadığı için bildirim almıyorum Whatsapp'tan 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Akraba, kuzenin felan da mı yok u Barış_LonelyForever +1 yıl Maalesef
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Üye olduğum voleybol grubundan her gün mesaj geliyor o kadar ya 1 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl 31 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Grup mesajlarından bazen 30 geldiği oluyor bazen daha az. Bazen hiç. Bazen bir iki tane şahsi olarak yazan olur belki hiç. 1 0 Yorumla
Bearcan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bildirimler kapalı. İstersem biriyle haberleşirim.😎 0 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı. Parti yönetiminde 300 tane mesaj gönderiliyor 😂😂😂 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl O bildirim ile. Sevmiyorum ben pek, dönüş yapmıyorum çoğuna , acil değilse 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. 1-2 en fazla bazen hiç gelmiyor 1 0 Yorumla
psikologhatun0 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 00000 2 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Kimse ekli olmayınca beni sıfat Yorumla psikologhatun0 +1 yıl anlamadım Yorumla
NorthOffHeLL Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sıfır. 1 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yalnızım bende jdjjdjd Yorumla NorthOffHeLL +1 yıl Hehe böylesi daha iyi oluyor ☺️☺️ Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Değişiyorr. Bazen 10 bazen 30 bazen 50 bazen hiç😃 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sende KS den ekli çok insan vardır 😃🙆 Yorumla ZEYNPPZM +1 yıl Eski üye olunca😃Çok yok ya, sayılı birkaç yakın olduklarım Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. %98 bildirimsiz uyanırım. Konuştuğum birisi yok 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Wp kullanmıyorum ki rehberimde bile insan yok 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sıfır. 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı. WhatsAppim kapalı 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl İş yerinden yazanlar olmuyor mu? Yorumla Be_smart +1 yıl İs yerinde zaten görüyorum onlari yazmasinlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç mesaj atan olmadığı için bildirim almıyorum Whatsapp'tan
Akraba, kuzenin felan da mı yok
Maalesef
Üye olduğum voleybol grubundan her gün mesaj geliyor o kadar ya
31
Grup mesajlarından bazen 30 geldiği oluyor bazen daha az. Bazen hiç. Bazen bir iki tane şahsi olarak yazan olur belki hiç.
Bildirimler kapalı. İstersem biriyle haberleşirim.😎
Parti yönetiminde 300 tane mesaj gönderiliyor 😂😂😂
O bildirim ile. Sevmiyorum ben pek, dönüş yapmıyorum çoğuna , acil değilse
1-2 en fazla bazen hiç gelmiyor
00000
Kimse ekli olmayınca beni sıfat
anlamadım
Sıfır.
Yalnızım bende jdjjdjd
Hehe böylesi daha iyi oluyor ☺️☺️
Değişiyorr. Bazen 10 bazen 30 bazen 50 bazen hiç😃
Sende KS den ekli çok insan vardır 😃🙆