Şu an 24 yaşındayim 14 yaşımdan beri kullandığım sd kartlarimda fotolarımin durmasi gerekiyor toplam 5 veya 6 tane sd kartım var ama kendi kendine bozulurmu kartlar diye endiseleniyorum 2012 den duran fotolar vardı ve yıllardırda bakmadim neler var diye sizinde duruyor mu liseden ortaokuldan falan siz nasil sakliyorsunz
Güncellemeler
+1 yıl
insallah yerlerinde duruyolardırdaa sizlerin dediginiz sekilde aktarırim ama calistigim icin hic biseye vaktim olmuyor
Koca bir harddiskim gitti sen ne diyorsun 1.5 tb harddiskim vardı içinde herşeyim vardır harddisk bozuldu çöp oldu bu sadece sd olsun harddisk olsun flaşh disk olsun bunlara zarar gerldiği için bozulmaz dosyaların kendileri de bozulabiliyor bunu bilgisayara takarken her yere takmayacaksın virüs bulaşabilir en büyük etkendir
Yani belli olmuyor sen ne kadar korusan da muhafaza etsen de bir lekilde bozulabiliyor bunlar teknoloij alet sonuçta her zaman en iyisi yedeklemek gerekiyor
bilgisayarin varsa oraya toplar ordan da bir flas belleğe atar bilirsin yoksa hem bilgisayar hem de telefona takılan flaş bellekler var onu alırsın telefondan oraya kopyalarsın tek tek senin için daha güzel olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Belli olmaz bozulabilir belgeler düzgünce muhafaza etmeye bak
sizin hic bozulmusmuydu durduk yere
Koca bir harddiskim gitti sen ne diyorsun 1.5 tb harddiskim vardı içinde herşeyim vardır harddisk bozuldu çöp oldu bu sadece sd olsun harddisk olsun flaşh disk olsun bunlara zarar gerldiği için bozulmaz dosyaların kendileri de bozulabiliyor bunu bilgisayara takarken her yere takmayacaksın virüs bulaşabilir en büyük etkendir
kötu olmus üzuldum bozulası olunca bozuluyolar demekki
Yani belli olmuyor sen ne kadar korusan da muhafaza etsen de bir lekilde bozulabiliyor bunlar teknoloij alet sonuçta her zaman en iyisi yedeklemek gerekiyor
Yok genelde aktarım yaparım hepsi tek kartta sedece GB yukseltiyorum
3 5 tane duruyor hepsini tek bir yere neden toplamıyorsun
nasil ve nereye toplamam gerekiyor elimde baska bisey yok telefonum eskidi ve doldu zaten asla almaz
bilgisayarin varsa oraya toplar ordan da bir flas belleğe atar bilirsin yoksa hem bilgisayar hem de telefona takılan flaş bellekler var onu alırsın telefondan oraya kopyalarsın tek tek senin için daha güzel olur
Harici disk de topla onları zarar görebilirler :)
yani harici disk derken
Bozulur, evet. İnternete depola.
sizin hic bozuldumu ki
internet google f. diyosanz doldu yer yok
Ben kullandığım için bozuldu ama kullanılmadığı halde bozulan da olabilir. Riske atmaya değmez. Mediafire'a depola
uygulamamı
Uygulaması var mı bilmiyorum, araştır. Ben web sitesinden hallediyorum bilgisayardan
hayır hepsi yalan oldu
Sd kart bozulmaz mekanik bir parça değil
Sanmam bozulmaz eğer nem almadiysa
Bozulabilir yedekle
nasil yedekliyecem telefonum eski ve dolu ne almaliyim
Flash bellek
senin hic bozuldumu
Bozulmadı da bozulmayacağı anlamına gelmez dimi😊
Evettttt
ne evet