İnternet & Teknoloji Exxen üyelik paketlerine zam yaptı. Yenilemeyi düşünüyor musunuz? Digiboi Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şampiyonlar Ligi için üyeliğim vardı ama artık yenilemeyi düşünmüyorum. Exxen üyelik paketlerine zam yaptı. Yenilemeyi düşünüyor musunuz? Cevapla Exxen Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Exxen kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Haydaaa. Ben şampiyonlar ligi elemeleri için aylık almayı düşünüyordum. 135 liraydı sanırım reklamsız. Atmış mı hemen? :( 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Arttı diye gördüm. Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Exxen ne ya. Hasan Can mıydı neydi o boş adamı izlemek için mi alıyorlar exxeni anlamadım ki. Mis gibi netflix varken 0 0 Yorumla
yağmurlarrrrrr Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence hiç kimse yenilemesin ucuzlar bile 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl O iş olsa ohoo yıllardır bu durumda olmazdık. Yorumla yağmurlarrrrrr +1 yıl Doğro Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Exxen kullanmıyorum.
Haydaaa. Ben şampiyonlar ligi elemeleri için aylık almayı düşünüyordum. 135 liraydı sanırım reklamsız. Atmış mı hemen? :(
Arttı diye gördüm.
Exxen ne ya. Hasan Can mıydı neydi o boş adamı izlemek için mi alıyorlar exxeni anlamadım ki. Mis gibi netflix varken
Bence hiç kimse yenilemesin ucuzlar bile
O iş olsa ohoo yıllardır bu durumda olmazdık.
Doğro
Üye değilim.