Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayacak çevrimiçi yayın platformu Exxen’in aylık fiyatı belli oldu.
Enes Batur, Tolga Çevik gibi birçok ünlü sanatçı ve YouTube içerik üreticisi ile anlaşan Ilıcalı, iki gün içerisinde yayın hayatına başlayacak çevrimiçi yayın platformu Exxen’in üyelik fiyatını Instagram hesabından duyurdu.
Yerli Netflix olarak nitelendirilen platformun aylık 9.90 TL üyelik ücreti olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, ilk 7 gün için de ücretsiz deneme süresi tanınacağını belirtti.
Yerli olan her şeyi p2w (pay to win (kazanmak için öde)) yaptığımız için pek ilerleyemiyoruz. Yerli oyunların %90'ı p2w. Yabancı oyunlardan örnek vereyim. Cs:GO, PUBG Mobile. Bu oyunlara para yatırıp daha güzel kıyafetler, skinler alıp daha zevkli hale getirebilirsiniz. Türk yapımı Zula oyununda ise güçlü olmak, iyi oynamak için para yatırıp silah almalısınız. Her şey para ile. Ama sadece keyfi para yatırılam pubg ve csgo, zuladan kat kat fazla kazanıyor. Fazla gelişmez, ilerlemez bu exxen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Acun ile ilgili hiçbir şeyi istemem. Yaptığı programları izlemiyorum. Amazon Prime üyeliğim yetiyor.
bedava yaptığı programları izlemiyorum bi de üstüne para mı vereyim
Yerli olan her şeyi p2w (pay to win (kazanmak için öde)) yaptığımız için pek ilerleyemiyoruz. Yerli oyunların %90'ı p2w. Yabancı oyunlardan örnek vereyim. Cs:GO, PUBG Mobile. Bu oyunlara para yatırıp daha güzel kıyafetler, skinler alıp daha zevkli hale getirebilirsiniz. Türk yapımı Zula oyununda ise güçlü olmak, iyi oynamak için para yatırıp silah almalısınız. Her şey para ile. Ama sadece keyfi para yatırılam pubg ve csgo, zuladan kat kat fazla kazanıyor. Fazla gelişmez, ilerlemez bu exxen.
Enes Batur ergeni ne zamandan beridir sanatçı olarak anılıyor bu ülkede?
enes baturla Tolga Çevik'i aynı cümlede görmek bu ülkenin gidişatını özetliyor.
👏👏👏👏
Yaptığı şeyler pek ilgimi çekmiyor. Konuşanlar için almayı düşünüyordum ama o programdan da soğudum
Acuna daha fazla para kazandırmak istemiyorum
Ya bi gidin ya Aleyna tilki için mi üye olucam
He bir sekilde kv 1 97 yayinlasin alırım
Yerli youtube hoşgeldiniz. :)
Belki Şeref bey için 1 hafta denenir.
Hayır