İnternet & Teknoloji Random mu kullanırsınız yoksa emoji mi? Scobody Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben karışık ya karşımdaki nasılsa öyle fısldkdl 😅 Güncellemeler+1 yıl Bi arkadaşım var emoji atınca küfrediyo hdskdj Random mu kullanırsınız yoksa emoji mi? Cevapla Emoji Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Karımda ki kişiye göre 0 1 Yorumla Scobody +1 yıl Aynı ben de
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Emoji kullanıyorum ama karşımda ki random atınca sürü psikolojisi midir nedirse benim de random atasım geliyor 0 6 Yorumla Scobody +1 yıl Aynı ben de ya djkdkc Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Bak ldkdkdk yine aynısı Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Yine oldu 😂 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Tik gibi ya Yorumla Scobody +1 yıl Aynen hdksjdk 😅 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hahah😂 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Emoji kullanmaya üşeniyorum random daha pratik geliyor 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. Değişiyor ya bazen çok random oldu diyorum emoji atiyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Cümlenin başına random sonuna emoji koyuyorum 😂 0 1 Yorumla Scobody +1 yıl Hdksjdkd Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hangisi o an içimden geçerse onu kullanıyorum 0 1 Yorumla Scobody +1 yıl Aynen ben de ama genelde emoji Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Her ikisinide kullanıyorum 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı. Random nedir 0 11 Yorumla Scobody +1 yıl Jdskjdoddkdk budur 😂 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Aahhaha anladım 😅 Yorumla Scobody +1 yıl Randomu bilmeden nasıl yaşadın ya sjjddj 😂 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Temel hayati ihtiyacım değil 🤣 Yorumla Scobody +1 yıl Sadece temel ihtiyaçlarını mı biliyosun 😂😂 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Temel olmayan bir ihriyacım da değildi zaten. Temel ihtiyacım olmadığı için yaşamama engel olmadı, onu diyorum. Yorumla Scobody +1 yıl Tamam yav dalga geçiyodum niye ciddileştin bi anda 😅 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Hdaksjakakksaldkfkdkdk Yorumla Scobody +1 yıl Hemen öğrendin djsldkd Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Atomu parçalamıyoruz ahahajjaajaja Yorumla Scobody +1 yıl Normal gülmeyle randomu mixledin djsldkxl Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkisi de 0 1 Yorumla Scobody +1 yıl Aynen ben de karşımdaki nasılsa biraz ama bazı arkadaşlarım var emoji atınca kızıyo resmen 😅 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Emoji kullanırım 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı. Ikiside 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Emoji 0 0 Yorumla
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Genelde emoji 0 1 Yorumla Scobody +1 yıl Benim de öyle ama random da kullanıyorum 😅 Yorumla
yinemis Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Emoji 0 1 Yorumla Scobody +1 yıl Ben karşımdaki kişiye göre ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Karımda ki kişiye göre
Aynı ben de
Emoji kullanıyorum ama karşımda ki random atınca sürü psikolojisi midir nedirse benim de random atasım geliyor
Aynı ben de ya djkdkc
Bak ldkdkdk yine aynısı
Yine oldu 😂
Tik gibi ya
Aynen hdksjdk 😅
Hahah😂
Emoji kullanmaya üşeniyorum random daha pratik geliyor
Değişiyor ya bazen çok random oldu diyorum emoji atiyorum
Cümlenin başına random sonuna emoji koyuyorum 😂
Hdksjdkd
Hangisi o an içimden geçerse onu kullanıyorum
Aynen ben de ama genelde emoji
Random kullanmayı sevmiyorum
kafama göre takılırım istersem emoji istersem random atarım
Her ikisinide kullanıyorum
Random nedir
Jdskjdoddkdk budur 😂
Aahhaha anladım 😅
Randomu bilmeden nasıl yaşadın ya sjjddj 😂
Temel hayati ihtiyacım değil 🤣
Sadece temel ihtiyaçlarını mı biliyosun 😂😂
Temel olmayan bir ihriyacım da değildi zaten. Temel ihtiyacım olmadığı için yaşamama engel olmadı, onu diyorum.
Tamam yav dalga geçiyodum niye ciddileştin bi anda 😅
Hdaksjakakksaldkfkdkdk
Hemen öğrendin djsldkd
Atomu parçalamıyoruz ahahajjaajaja
Normal gülmeyle randomu mixledin djsldkxl
İkisi de
Aynen ben de karşımdaki nasılsa biraz ama bazı arkadaşlarım var emoji atınca kızıyo resmen 😅
emojiyi
Emoji işimi görüyor.
Emoji 😊
Emoji
Emoji kullanırım
Ikiside
Emoji
Değişiyor
Emoji😏
Genelde emoji
Benim de öyle ama random da kullanıyorum 😅
Emoji