İnternet & Teknoloji 1 ay Random mu, emoji mi kullanırsın? Balhaatunn Yoda Takip Et FacebookTwitter 54 Randomlu emoji tercihim Sjhsd 😄 Güncellemeler: Takip Et 54 Paylaş FacebookTwitter Random mu, emoji mi kullanırsın? 2642 Görüşünü yaz
Ütü-Masası | İnternet & Teknoloji konusunda 556 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Emoji kullanırım. Randomu çok nadiren kullanırım ve biraz ergence bulurum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi bybilge89 1 ay Sfghkk Ütü-Masası 1 ay @bybilge89 A. s bybilge89 1 ay O ne demek sfgg Hepsini Göster Daha Az Göster Ütü-Masası 1 ay @bybilge89 Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu ve meğfiratühü ebeden ve daimen demek. Bu da selamın randomlusu işte bybilge89 1 ay Aaa tamam şimdi anladım😅 aleykümselam diyorsun, aferin oğluma doğru yoldasin😌 Ütü-Masası 1 ay @bybilge89 At kadar adama oğlum diyorsun yahu bybilge89 1 ay Benden önce yazmışsın evrime inanan mübarek oğlum benim😌😅
padisahinkizi | İnternet & Teknoloji konusunda 179 görüş paylaştı. Guru 1 ay İkisini de seviyorum ya ama random diyeyim hadi fjdhdh Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Neyapacaksınkiiiiii | İnternet & Teknoloji konusunda 96 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Random sevmiyorum, ergence geliyor. Karşımdaki kullanınca benimle dalga geçiyormuş gibi hissediyorum. Emoji dururken random nedir ya, yeni neslin icatları 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
SіlverBlossome Guru 1 ay Ben en çok emoji kullanırım random kullanmayı pek sevmem ya bana ergence geliyo en güzel emoji bence daha samimi geliyo bana Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Alaçatı_mavisi | İnternet & Teknoloji konusunda 283 görüş paylaştı. Master 1 ay Ay ikisininde kullaniyorum da random. daha eğlenceli jdjdjd Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
bybilge89 | İnternet & Teknoloji konusunda 135 görüş paylaştı. Guru 1 ay Yaşıtlarim üçüncü çocuğu bekliyor, ben hâlâ KS de random, emoji atıyorum sfghj Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
mandalinadalinaman Xper 6 1 ay Noktalama işaretlerini ama KS nedense onları otomatik olarak emojiye çeviriyor ( ´◡‿ゝ◡`) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
moonlight012 | İnternet & Teknoloji konusunda 82 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay O biraz karşımdaki kişiye bağlı ama genelde random kullanıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
DorothyBabe Guru 1 ay Genelde random kullanırım ama emoji kullandığım da oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gunahbenim23 Xper 5 1 ay Random atmayın kullanmayın yaa o ne öyle 😒 emoji candır samimi ve sevecendir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
bernayagmurr Xper 5 1 ay O an canım ne kullanmak isterse ama genelde random kullanırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Enderia Xper 6 1 ay emoji kullanan birisiyle konuşmakta çok zorlanıyorum randomsuz asla yapamam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
endmuhh | İnternet & Teknoloji konusunda 99 görüş paylaştı. Guru 1 ay ben genelde klasık :D kullanıyorum. cok ceşit var ya ne yapım karar vermek uzun iş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Cod2009 | İnternet & Teknoloji konusunda 96 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Emoji genel de Tercihim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Ǥнσsτ17 | İnternet & Teknoloji konusunda 58 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Genelde emoji, random bana çok saçma geliyo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
GeceMuhafızı | İnternet & Teknoloji konusunda 66 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Genelde emoji kullanıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
_-nobodyY-_ | İnternet & Teknoloji konusunda 62 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Bazen random bazen emoji Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
MadagaskarAslanı | İnternet & Teknoloji konusunda 458 görüş paylaştı. Master 1 ay Çok gülersem emojiHunharca gülersem random Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4226Emoji kullanırım. Randomu çok nadiren kullanırım ve biraz ergence bulurum.
Sfghkk
@bybilge89 A. s
O ne demek sfgg
@bybilge89 Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu ve meğfiratühü ebeden ve daimen demek. Bu da selamın randomlusu işte
Aaa tamam şimdi anladım😅 aleykümselam diyorsun, aferin oğluma doğru yoldasin😌
@bybilge89 At kadar adama oğlum diyorsun yahu
Benden önce yazmışsın evrime inanan mübarek oğlum benim😌😅
İkisini de seviyorum ya ama random diyeyim hadi fjdhdh
Random sevmiyorum, ergence geliyor. Karşımdaki kullanınca benimle dalga geçiyormuş gibi hissediyorum. Emoji dururken random nedir ya, yeni neslin icatları 😄
Ben en çok emoji kullanırım random kullanmayı pek sevmem ya bana ergence geliyo en güzel emoji bence daha samimi geliyo bana
Ay ikisininde kullaniyorum da random. daha eğlenceli jdjdjd
Yaşıtlarim üçüncü çocuğu bekliyor, ben hâlâ KS de random, emoji atıyorum sfghj
Noktalama işaretlerini ama KS nedense onları otomatik olarak emojiye çeviriyor ( ´◡‿ゝ◡`)
O biraz karşımdaki kişiye bağlı ama genelde random kullanıyorum
Genelde random kullanırım ama emoji kullandığım da oluyor
Random atmayın kullanmayın yaa o ne öyle 😒 emoji candır samimi ve sevecendir
O an canım ne kullanmak isterse ama genelde random kullanırım
emoji kullanan birisiyle konuşmakta çok zorlanıyorum randomsuz asla yapamam
ben genelde klasık :D kullanıyorum. cok ceşit var ya ne yapım karar vermek uzun iş
Emoji genel de Tercihim
Genelde emoji, random bana çok saçma geliyo
ikisini birden sdşlgksş
Emoji🤣😂😃🌸😜😛😔🤭☺️🍭🍬🍩🍫
Genelde emoji kullanıyorum
Bazen random bazen emoji
Çok gülersem emoji
Hunharca gülersem random