İnternet & Teknoloji Random mu, emoji mi kullanırsın? Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Randomlu emoji tercihim Sjhsd 😄 Random mu, emoji mi kullanırsın? Cevapla 68 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Ütü-MasasıFenomen Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Emoji kullanırım. Randomu çok nadiren kullanırım ve biraz ergence bulurum. 1 7 Yorumla bybilge89 1 yıl Sfghkk Yorumla Ütü-Masası 1 yıl @bybilge89 A. s Yorumla bybilge89 1 yıl O ne demek sfgg Yorumla Ütü-Masası 1 yıl @bybilge89 Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu ve meğfiratühü ebeden ve daimen demek. Bu da selamın randomlusu işte Yorumla bybilge89 1 yıl Aaa tamam şimdi anladım😅 aleykümselam diyorsun, aferin oğluma doğru yoldasin😌 Yorumla Ütü-Masası 1 yıl @bybilge89 At kadar adama oğlum diyorsun yahu Yorumla bybilge89 1 yıl Benden önce yazmışsın evrime inanan mübarek oğlum benim😌😅 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Random sevmiyorum, ergence geliyor. Karşımdaki kullanınca benimle dalga geçiyormuş gibi hissediyorum. Emoji dururken random nedir ya, yeni neslin icatları 😄 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 359 cevap paylaştı. Ay ikisininde kullaniyorum da random. daha eğlenceli jdjdjd 2 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 92% 1 yıl Yaşıtlarim üçüncü çocuğu bekliyor, ben hâlâ KS de random, emoji atıyorum sfghj 2 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Ben en çok emoji kullanırım random kullanmayı pek sevmem ya bana ergence geliyo en güzel emoji bence daha samimi geliyo bana 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İkisini de seviyorum ya ama random diyeyim hadi fjdhdh 2 0 Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Noktalama işaretlerini ama KS nedense onları otomatik olarak emojiye çeviriyor ( ´◡‿ゝ◡`) 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl O biraz karşımdaki kişiye bağlı ama genelde random kullanıyorum 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Genelde random kullanırım ama emoji kullandığım da oluyor 1 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 1 yıl Random atmayın kullanmayın yaa o ne öyle 😒 emoji candır samimi ve sevecendir 1 0 Yorumla
bernayagmurr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl O an canım ne kullanmak isterse ama genelde random kullanırım 1 0 Yorumla
Enderia Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl emoji kullanan birisiyle konuşmakta çok zorlanıyorum randomsuz asla yapamam 1 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl ben genelde klasık :D kullanıyorum. cok ceşit var ya ne yapım karar vermek uzun iş 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 807 cevap paylaştı. Emoji genel de Tercihim 1 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Genelde emoji, random bana çok saçma geliyo 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı. Çok gülersem emojiHunharca gülersem random 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Emoji kullanırım. Randomu çok nadiren kullanırım ve biraz ergence bulurum.
Sfghkk
@bybilge89 A. s
O ne demek sfgg
@bybilge89 Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu ve meğfiratühü ebeden ve daimen demek. Bu da selamın randomlusu işte
Aaa tamam şimdi anladım😅 aleykümselam diyorsun, aferin oğluma doğru yoldasin😌
@bybilge89 At kadar adama oğlum diyorsun yahu
Benden önce yazmışsın evrime inanan mübarek oğlum benim😌😅
Random sevmiyorum, ergence geliyor. Karşımdaki kullanınca benimle dalga geçiyormuş gibi hissediyorum. Emoji dururken random nedir ya, yeni neslin icatları 😄
Ay ikisininde kullaniyorum da random. daha eğlenceli jdjdjd
Yaşıtlarim üçüncü çocuğu bekliyor, ben hâlâ KS de random, emoji atıyorum sfghj
Ben en çok emoji kullanırım random kullanmayı pek sevmem ya bana ergence geliyo en güzel emoji bence daha samimi geliyo bana
İkisini de seviyorum ya ama random diyeyim hadi fjdhdh
Noktalama işaretlerini ama KS nedense onları otomatik olarak emojiye çeviriyor ( ´◡‿ゝ◡`)
O biraz karşımdaki kişiye bağlı ama genelde random kullanıyorum
Genelde random kullanırım ama emoji kullandığım da oluyor
Random atmayın kullanmayın yaa o ne öyle 😒 emoji candır samimi ve sevecendir
O an canım ne kullanmak isterse ama genelde random kullanırım
emoji kullanan birisiyle konuşmakta çok zorlanıyorum randomsuz asla yapamam
ben genelde klasık :D kullanıyorum. cok ceşit var ya ne yapım karar vermek uzun iş
Emoji genel de Tercihim
Genelde emoji, random bana çok saçma geliyo
ikisini birden sdşlgksş
Emoji🤣😂😃🌸😜😛😔🤭☺️🍭🍬🍩🍫
Genelde emoji kullanıyorum
Bazen random bazen emoji
Çok gülersem emoji
Hunharca gülersem random