İnternet & Teknoloji Mesajlar Gider Mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İphonelarda engelleyince aramalar ve mesajlar gidiyor mu bildirim olarak attığım mesajı görebilir mi yani? Mesajlar Gider Mi? Cevapla Mesaj Soruları Arama Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Beyoğlu Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl 3. defadan sonra bildirim olarak gider 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani 3 defa mesaj veya arama mi olmalı Yorumla Beyoğlu 1 yıl Evet 3 defadan sonra bildirim gidiyor diye biliyorum Yorumla Soran Yeni 1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 24,5b cevap paylaştı. Normal mesajı görür 0 0 Yorumla
naznal35 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Diyo ki engelenenn kişiden mesaj var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla naznal35 1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayır düşmüyor ne mesaj arama gitmez 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bildirim gider demişler hep ama kafam karıştı şimdi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normal mesajı görür aramalarında düşer 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Aramada engelli ama direkt meşgule düşüyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O aramalar mesaj olarak düşer karşı kişiye normalden yazarsan direk düşer Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkür ederim ben spama düşüyor bakmadan göremez diye biliyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır düşmez direk düşer Yorumla
eğlencesinebiri Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Evet 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Aramada engelli ama direkt meşgule düşüyor gider mi yinede Yorumla eğlencesinebiri 1 yıl Gider evet o da engellerse gitmez Yorumla Soran 1 yıl Karşı taraf engellemiş zaten ben onu arayınca meşgule düşüyor benim ona attığım mesaj gider mi demek istedim Yorumla eğlencesinebiri 1 yıl Engellenen mesajlar olarak gösterir sadece Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
3. defadan sonra bildirim olarak gider
Nasıl yani 3 defa mesaj veya arama mi olmalı
Evet 3 defadan sonra bildirim gidiyor diye biliyorum
Anladım teşekkür ederim
Normal mesajı görür
Diyo ki engelenenn kişiden mesaj var
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Hayır düşmüyor ne mesaj arama gitmez
Bildirim gider demişler hep ama kafam karıştı şimdi
Normal mesajı görür aramalarında düşer
Aramada engelli ama direkt meşgule düşüyor
O aramalar mesaj olarak düşer karşı kişiye normalden yazarsan direk düşer
Anladım teşekkür ederim ben spama düşüyor bakmadan göremez diye biliyordum
Hayır düşmez direk düşer
Evet
Aramada engelli ama direkt meşgule düşüyor gider mi yinede
Gider evet o da engellerse gitmez
Karşı taraf engellemiş zaten ben onu arayınca meşgule düşüyor benim ona attığım mesaj gider mi demek istedim
Engellenen mesajlar olarak gösterir sadece
Anladım teşekkür ederim