Güncellemeler
+1 yıl
@Aslanbey_ ilk yorumu okur musun
Güncellemeler
+1 yıl
@Aslanbey_
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesajda tanışma nasıl olmalı sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhabalar, bu site için soruyorsanız, üye olduğumdan beri sadece bir kişi ne iş yaptığımı sormak için mesaj atmıştı. Mesaj gelmiyor bana.
@Aslanbey_
Tunahan ben zaten senin acıklama yapmanı bekledim sadece "sende" yazıp bıraktın haliyle ben de sinirlendim.
Zaten sen bana ne olduğunu anlatırsın ben de cok gecmiş olsun derim düzgün bi sekilde konuşmayı sonlandırırız diye bekledim
Başına kötü bişey geldiğini tahmin ettim
Benim de babam kalp krizi geçirdi
Ama yine de sana yazacak vaktim vardı cünkü ben insanlara saygı duyuyorum
Seninle de gerçekten tanışmak istedim ama kendime bu saygısızlığı kabul edemezdim
Olgunluktan bahsetmek bence son davranışınla sana pek olmadı gibi. Çirkin kalp vs bu ne laf sokup engellemek. Kendini benim yerine koy. Buluşmaya günler kalmış yazmıyosun ne hikmekse buluşcagımız günün akşamı yazasın tutuyo ve onda da dalga geçer gibi sadece "Sen de" yazıyosun. Benimle dalga gectiğini düşünmem cok mu mantıksız. Bir kere benim yerime koy lütfen
@Aslanbey_ bu kişiye yukardaki mesajı iletebilir misiniz
Sitede yüzünü bile görmediğin insanlara bu kadar kaptırma, kardeşim. Kendini harap, bitap düşmüşsün. Canınıza yazık. Sen kendine değer vermezsen, başkasından değer bekleme.
Rica etsem görmesini saglar mısınız ben kimseyle kötü olmak istemem o nedenle açıklama yapmak istedim ☺
KızlarSoruyor. com/uye/aslanbey_
Bu linkten ulaşabilirsiniz
Mesajı kapalı kullanıcı adını yazdığınız kişinin.
Tamam teşekkürler
uğraşma bence hiç o adamla bana bile yazmış adam aramızda kaç yaş var adamla ya adam sapık belli
@zelalnisa rica etsem mesajımı iletebilir misiniz kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama kimsenin beni kötü görmesini de istemiyorum. Ben başından beri saygı cercesindeydim köü kalpli olduğumu söyleyen bi mesaj attı kendisi. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Ben kendimi acıklamak istedim sadece
@zelalnisa @coolgu sizi de illallah ettirdim kusura bakmayın. Zelal o sana mesaj attıysa sen de ona atabiliyosndur. Rica etsem ilk yorumu atıp Ebru böyle diyor der misin hakkında hayırlısı olsun dediğimi de iletirsen duacın olurum 🙏
Önemli değil, hakkınızda hayırlısı olsun.
Yarın siteden birini daha bulursun bu kadar kafana takma
Yok bi daha girmemek üzere bu siteden ayrıldım 😂 burada da mesajı gördüğünden emin olayım bu hesabı da kapatcam. Allah düzgün ve kıymet bilen insanları nasip etsin 🙏 ben kendi değerimin farkındayım çok şükür.
Öyle diyorsanız, öyle olsun bakalım! 😄
@zelalnisa ya güveniyorum o iletcek inşallah 🙏🙏 buluşma konusunda da Allah'a dua ettim eger benim için hayırsız biriyle hiç görmeyeyim diye. Başına kötü bişey gelmiş sanırım bunda benim duamın etkisi var. O yüzden gecmiş olsun dileklerimi de iletin zahmet olmıcaksa ☺
Yanlış anlamayın, ama sizi umursamayan ve engelleyen bir kişiyi fazlasıyla takıntı haline getirmişsiniz gibi görünüyorsunuz. Bu şekilde hayatınıza devam etmek sizi ileriye götürmez. Öncelikle bu takıntıdan kurtulmanız gerekebilir.
Senin amacın birisinin sana ulaşmasını sağlamak sanırım
Emmeli gömmeli kıro mesajları
Alacaklı :)
Dogaclama
Hiç gelmiyor ki herkes ön yargılı