Bir kurumda çalışanım. El terminali olarak uygulama var ve telefona kurduk apk dosyası. Sakıncalı mıdır? Ses kaydımı alabilir mi veya dosyalarına erişir mi?
Hayır güvenlik izni olarak demedim. Uygulamalar kısmına girdiğinizde sağ üstteki 3 noktadan izin yöneticisi kısmına girin. Orada hangi uygulamalar nelere erişebiliyor görebilirsin. Kamera, mikrofon, galeri vs gibi
Uygulama kaldırıldıktan sonra erişim olmaz. Fakat uygulama yüklendiğinde her kullanıcı için farklı bir id belirler. Uygulamayı sildiğinizde sistemde kayıtlı olan id' nizden uygulamayı kaldırdığın görülebilir. Kaldı ki emniyet birimleri hariç hiçbir kurumun bu tarz verilere erişmeye hakkıda iznide yoktur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uygulama izinleri açıkça gözükmüyorsa veri tabanına bakmak gerekir. Olabilirde olmayabilirde net bir cevap vermek zor
Nasıl anlarım ya
Android tabanlı telefon kullanıyorsan ayarlardan izinler kısmından kontrol edebilirsin. Haricinde anlaman pek mümkün değil
Teşekkür ediyorum. Android kullanıyorum ve izin ver kısmı izin verili yoksa yukleyemezdik
Hayır güvenlik izni olarak demedim. Uygulamalar kısmına girdiğinizde sağ üstteki 3 noktadan izin yöneticisi kısmına girin. Orada hangi uygulamalar nelere erişebiliyor görebilirsin. Kamera, mikrofon, galeri vs gibi
Tamamm
Cidden erisiyormusss
Kaldırmak istiyorum. Nasıl olacak direk çöp kutusuna mk
Of ya
Uygulamayı kaldırmadan izinlerden engelleyebilirsin. Mikrofon, kamera vs kapatabilirsin istemediğin izinleri
Sildim uygulamayı acaba bitti mi her şey. Patron şirket sisteminde bilgisayarda ekledi benim telefonu acaba oradan da sistemden düşmüş müyümdür yoksa
Uygulama kaldırıldıktan sonra erişim olmaz. Fakat uygulama yüklendiğinde her kullanıcı için farklı bir id belirler. Uygulamayı sildiğinizde sistemde kayıtlı olan id' nizden uygulamayı kaldırdığın görülebilir.
Kaldı ki emniyet birimleri hariç hiçbir kurumun bu tarz verilere erişmeye hakkıda iznide yoktur
Teşekkür ederim canım. Sildim uygulamayı
Rica ederim👍🏻