Selam bakar mısınız?

Benim bi eskiden ayıp olmasin diye, kendisine üzüldüğüm için cıktıgım bi çocuk vadı baya cirkindi, Normalde kendisini bana hep eliaçık gostermistir, ama bunların hepsi gostermelikmis, benim de 500 gibi kucuk miktar borca ihtiyacim oldu, çevremde eliacik insan olmadigi icin aklima o geldi, zaten borç isticem para değil, insan gibi verir misin diye sordum o da tabii ne icin falan dedi ben de anlattim, sonra konusmak istedi bir de ordan anlattım sonra o zaman bi kahve icer miyiz falan dedi surekli reddettim (kufur edemicem niyetliyim) geldi dedi ki neyse ben veririm ama elden, ben de o zaman gerek yok deyince baya geveleyerek neyse veririm kartlada dedi. Ben de tamam dedim, ertesi gun ne zaman veriyosun dedim 12 sinde dedi, bugun 13 uydu ve yazdim, 2 gun olmasına ragmen cevap vermedi, bir de story attı, en sonunda ne oldu hani veriyodun donek falan yazdim, geldi vermek zorunda miyim diyerek kufurler saydı, ben zaten kimseden zorla para istemedim kendi vericem dedi ayrıca borç dedim para da degil. Yazik insanlar ne kadar karaktersizlesmis, Allah islah etsin, valla hakkim haram olsun

Selam bakar mısınız?