Mail kutusu düşün orada chatleşiyorduk o zamanlar ve görüntülü sohbet bile vardı.
"@hotmail" alan adı yeniydi mesela hesap açarken öyle alıyorduk hala daha aynı e posta hesabımı kullanırım aktif. Forum sayfalarında dolaşırken seninle tanışmak isteyen sorardı "MSN kullanıyor musun" sende evet diyip adresini atıyorsun o sana istek atıyor Facebook gibi kabul ediyorsun ister görüntülü ister yazışarak konuşuyordun. Çok büyük bir projeydi sonra Microsoft satın aldı o özellikler kalktı şuanda Outlook olarak kullandığımız e posta orası işte ama o özellikleri kaldırılmış olarak kullanıyoruz.
Orası çok güzeldi ya, Android telefonlar yokken insanlar MSN üzerinden başka illerde yaşayan arabalarıyla görüntülü konuşurlardı, şuanki zoom gibiydi o zamanlar. Gruplar kurup bir sürü insan ekleyip konuşurduk çok nezih ortamlardı ama saygı çerçevesinde falan, millet birbirine ne iltifatlar ediyordu bizler wow falan çekerdik çok güzeldi ya eskiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Facebook
Windows Live Messenger
Sonra Facebook 2008
Twitter 2009
Instagram 2012
facebook galiba emin değilm
Eğer yanlış hatırlamıyorsam msn olmalı
MSN vardı 2007 de kayıt oldum
O ne
Mail kutusu düşün orada chatleşiyorduk o zamanlar ve görüntülü sohbet bile vardı.
"@hotmail" alan adı yeniydi mesela hesap açarken öyle alıyorduk hala daha aynı e posta hesabımı kullanırım aktif. Forum sayfalarında dolaşırken seninle tanışmak isteyen sorardı "MSN kullanıyor musun" sende evet diyip adresini atıyorsun o sana istek atıyor Facebook gibi kabul ediyorsun ister görüntülü ister yazışarak konuşuyordun. Çok büyük bir projeydi sonra Microsoft satın aldı o özellikler kalktı şuanda Outlook olarak kullandığımız e posta orası işte ama o özellikleri kaldırılmış olarak kullanıyoruz.
Şimdi üye olabilir miyim MSÜ ye
Yok reis kalktı o silindi gitti uygulaması. Pc uygulaması da vardı tarayıcıdan da giriliyordu.
Kurtarmaz mi şimdi üyelik
Yok dostum 2013 de kapandı MSN Outlook olarak değişti şu an sadece e posta olarak kullanılıyor.
Tüh ya kapanması kötü oldu kapanmasaydı oraya da üye olurduk buradaki ortam kesmiyor beni
Orası çok güzeldi ya, Android telefonlar yokken insanlar MSN üzerinden başka illerde yaşayan arabalarıyla görüntülü konuşurlardı, şuanki zoom gibiydi o zamanlar. Gruplar kurup bir sürü insan ekleyip konuşurduk çok nezih ortamlardı ama saygı çerçevesinde falan, millet birbirine ne iltifatlar ediyordu bizler wow falan çekerdik çok güzeldi ya eskiler.
Google da arat resimleri çıkar sanırım. MSN zamanları diye bak bi
Tabii takipçiyi nasıl yaptın ya fenomen miydn eskiden mesela
Vallahi ben 2016'dan sonra keseriz tanıştım 2016'dan beri üyeyim bu hesap yeni ama ben 2016'dan beri iyiyim
KS ile 2016 da tanıştık
2016 dan beri üyeyim
Evet fenomen hesabımdı etiketleri aldırmak istedim öyle kaldırtdım. Yok hacı bu platform boş ya aşırı sıkıcı zaman kaybı vakit kaybı.
Neden aldırdın etiketi
Facebook 2015
Msn sonra netlog sonra ask fm facebook c2
Ask. fm
Facebook