Arkadaşlar daha önce Samsung a7 2017 kullanıyordum 32 GB dahili hafıza , 3 GB ram vardı ve onu elden almıştım. Geçen sene de 128 GB hafizalı 4 GB ram a sahip Xiaomi redmi 9t aldım. Ama bu telefonu 1 senedir kullanıyorum aktif olarak pubg mobile oynuyorum ve deli gibi kasıyor daha doğrusu bildiğin donuyor telefon. Elimdeki telefonun bir oyun telefonu olmadığını falan biliyorum nasip olursa bu sefer biraz paraya kıyacagim da bu ayrı bir konu Asıl sorum şu; özellik ve model bakımından daha kötü olan telefonum 15 FPS hiç kasmadan oyun oynatirken aynı oyunu 2020/21 kasa daha donanımlı (yani ben öyle biliyorum) bir telefon neden oynatmaya çok zorlanıyor. Bırak oyunu , sosyal medyada gezerken bile bir anda donuyor bir zaman sonra uygulama yanıt vermiyor diyor. Neden peki, geçen sene alınan sıfır cihaz nasıl olur da 5,6 senelik telefonun yaptığını yapamıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Not: kullandığım cihazların ikisi de yurtiçi kayıtlı ve hafızaları dolu değil şarjda falan da oynamam
Yeni telefonumun performansı neden eski telefonumdan daha kötü?
15 fps'e KASMIYOR mu dedin sen? Sen bir yerde kafayı yakmışın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi kasmıyor demedim donmuyor dedim elimdeki telefonla kıyaslanamaz bile o telefonun durumu şöyle söyleyeyim eski cihazım sadece yoğun fight varken çatışma varken kasiyorken bu telefon haritanın en uzak yerine atlasam bile hiç adam olmamasına raen durduk yere kare kare oynatıyor oyunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
15 fps'e KASMIYOR mu dedin sen? Sen bir yerde kafayı yakmışın
Abi kasmıyor demedim donmuyor dedim elimdeki telefonla kıyaslanamaz bile o telefonun durumu şöyle söyleyeyim eski cihazım sadece yoğun fight varken çatışma varken kasiyorken bu telefon haritanın en uzak yerine atlasam bile hiç adam olmamasına raen durduk yere kare kare oynatıyor oyunu
Kafayı sıyırma konusunda henüz ben sıyırmadım ama bu telefon sıyırdi kesinlikle bundan eminim böyle giderse bende ileride siyirirım o ayrı konu 💁♂️
Eskiden kalite vardı çünkü, şimdi hepsi birbirinin kopyaso
Orası öyle sadece telefonlar değil arabalar bile birbirinin kopyası oldu, tasarım ruhu öldü artık. Yani sen diyorsun ki ne varsa eskilerde var 😊
Redmi note 8 ve ya 8 pro alsan daha iyidi
Ne fazla seçeneğim, ne araştıracak zamanım, ne de fazladan verecek param vardı o zaman biraz mecbur oldu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!