Program düğmesini X e getiriyorum yıkıyor boş boş sonra duruyor.. Ve program düğmesi makine çalışır durumdayken sağa doğru değil sola doğru dönüyor neden olabilir? Bu arızayı nasıl giderebilirim?
Cevabın nedir?
"X" Dediğin koyu renkli ve hafif kirli pamuklular için kısa program. Yani 30-40'C ayarı. Bu sebeple yıkayıp boş boş dönüyor olabilir. Yani program bu olabilir. Boş boş dönüyor diye düşündüğün de suyu akıtma anı olabilir. Makinenin dönüş yönü ise zaten daima aynı olmaz. Yani sıktırma yaparsın örneğin, bir süre sağa döner sonra da bir süre sola. Bunu n sebebi de içerisindeki çamaşırları dağıtmaktır.
05 Yorumla- +1 yıl
Sürekli aynı programla yıkıyprum ama bu sefer sorun çıktı ters dönüyor ya ilk defa böyle bir şey oluyor ne yapacağım yazdıklarından bişey anlamadım :/
- +1 yıl
bunları da denemiştim olmadı :( off teknik servislik bir şey değil biliyorum ya yapacağım ben bunu :(
- +1 yıl
tamam çözmeye çalışıyorum depoya inip şu makineyle ilgilenmeye devam edeyim ben. hayırlı akşamlar.
+1 yılProram dugmesi saat yonunde doner sizin makinenin program dugmesinde sıkinti var.
turkeyforum sitesinde repairman kullanici adli bir adam var ona sorun derim bir kac saate cevap yazip fiyat veren birisi.
Ben arizayi bakmadan anlayacak kadar iyi degilim bu adam cok basarili istersen cep telefonundan ara acip soyluyor o kadarda yardimci oluyor.06 Yorumla- +1 yıl
turkeyforumdaki adamı arayana kadar arçelik servisi arasam?
- +1 yıl
Sizden ses cikmayinca linki buldum yazin buraya
www.turkeyforum.com/.../t-699697-p-4.html - +1 yıl
Tamam denerim şansımı
- +1 yıl
Ya bu arada üyeliğiniz varsa siz sorar mısınız ben bilmiyorum bu forumu çünkü.. Hiç üye falan olmakta işime gelmiyor açıkçası
- +1 yıl
Arcelik servisi sizin icin maliyetli olur 15 yillik makine adamlar derki yok parca soyle boyle daha fahis olur.
cok soru olan bir yer telefondan girmek zor isterseniz kullanici adi ve sifremi vereyim siz sorun benim icin problem degil. - +1 yıl
Ay yok teşekkür ederim o zaman hallederim artık bir şekilde..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılMakine beni değiştirin uyarısı veriyor ;)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > 3650 Çamaşır makinesi program düğmesi arızalı olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat