KS gibi bir birleriyle tanışılacak uygulamalar arıyorum güzel vakit geçirilecek uygulama önerir misiniz

Görüş
10Görüş
YouTube, sosyal medya uygulamaları, sahibinden. com , Pubg mobile ve trendyol gibi alışveris uygulamaları
İnsta , Facebook , discord , whatsapp , banka uygulamaları , alışveriş uygulamaları
113 uygulama var
Nasıl bir şey bu 113 uygulama
Çok fazla bir şey yok
Vardır da biz bilmiyoruz dur
Bilmek zorunda değilsiniz zateu
Neden ki öğrenmek istiyorum
Neden ama ne bu merak
Aaaa asıl meraklı Melahat senin olman gerek kız olan sensin benden az meraklısın olmaz böyle olmaz az merak et yaw o ne etmis Nere gitmis bu kimle konuşuyor bu ne yemeği etmiş onun babası ne iş yapıyor kac kardeş hep merak ermen gerek sen kizsın ama hiç meraklı malaaatlık yok sende
Merak güzelde bir şey tabi ben bana faydalı olacak şeyleri merak edip sormayı araştırmayı seviyorum
İşte bana faydasın olacak ya tanışma siteleri arıyorum
Kullanmadığım için bilemiyecem ama burdanda tanışabilirsin birileri ile
Buradakilerin hepsi namussuz evlenseler bile kocalarına aldatırlar burdan cok zor
Genelleme yapma namussuz insan her yerde namussuz dur namuslu insan her herde namuslu dur burdaki erkeklerinde hepsi namussuz oluyor o zaman.
Bilemem orasına ama burdan biriyle tanıştım kapalı kiz ama aması oohhoooooo
Instagram, whatsapp ve facebook
Onlar yüklü ya görmedin mi resim attım birde
Instagram wp dışında sosyal medya diyebileceğim bir sey kullanmıyorum
Aynen ama arıyorum Vardır belki
Instagram telegram alışveriş siteleri o kadar
Onlar dışında yaw görmedin mi resim attım onlar yüklü zatiii 😂
2. soruyu okumamışım ee sen zaten hepsini yüklemişsin 😄
Ama hiç biri istediğim gibi değil saçma sapan hepsi
Gerçek arkadaş gerçek dost bulacağım bir uygulama arıyorum oradakiler hepsi manyak
Twitter Tandem İnstagram
Tandem nasll iyi mi tavsiye eder misin
İngilizce konuşma uygulaması. Tüm dünyadan insanlarla ingilizce konuşabiliyorsun bazen sapıklar yazıyor ama fena değil
İndirdim deee İngilizce mi 😂 baştan deseydin ya indirmezdim de indirdim artok Türkçe dublaj gelmiştir bari 😂
Öyle daha eğlenceli her ülkeden insanla konuşuyorsun bazen çeviriyi kullanıyorum ben de
Ben Türkçe zor biliyorum yabancı dil zor
yok mu Türk orada
Var tabiki
Gşrdim de full İngilizce gibi bakalım 7 diyor 7 gün belle mi dşyor girdim ama sanırım sileceğim 😂
Bence sil 😂
Ne güzell
C2 var
Onda 2 hesabın da sebebsiz yere kapatıldı ve c2 1-2 yildir kötüleşti hep fake doku
Fake dolu ora
Tiktok KS watsap face
Onkar var tiktok hariç ona indirmem asla
Bende arıyorum öyle uygulama ya
Yorumlara bakman yeterli 😂
Discord
Vardı da sanırım hic behenemdşm sildim ona
Kıxlar soruyor dkdıdkdıd
Nasıl o uygulama hemen indireyim az bilgi versene iyi mi indirsem birileriyle tanışır miyim
Hepsi
Oo dolu
Tumblr Pinterest
Pinteresrt nasıl az açıklar misin
Aradığın bütün resim video kişiler orada bütün her şey
Yemek türleri büyük oranda sanırım
Hayır oraya bakma ilgilendigin konuları takp edersin
Tamam senin için indirecek az önce diğer yorım eden Tandem indirdim bok gibiydi 😂 bu inşallah iyidir
Türkçe demi diğeri İngilizce idi 😂
İndirdim ama Facebook İle bağlan diyorum olmuyor bağlantısı yok diyor olmadı neyse sağol
KS wp pubg Instagram
İyimiş knka
En İyi Görüş