İnternet & Teknoloji 1 ay E devlet şifresi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Merhaba. Aileden birisi ptt'ye gidip e devlet şifresini öğrenebilir mi? E devlet şifresi? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bioluminesans Takip Et Bilge Yaş: 36 , eig 100% 1 ay Hayır. Kişiye özel bir şey bu. Kimlik ibraz etmeden kimse öğrenemez. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Anlıyorum bu kişi babam da. Kimliğini göstermesi durumunda öğrenebilir mi acaba? Öğrenmesini istemiyorum da Yorumla Bioluminesans 1 ay Babanız şifre vs alamaz. Yorumla Soran 1 ay Teşekkür ederim. Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 33 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 830 görüş paylaştı. 18 den büyükse şifresi alınacak kişi öğrenemez. Tabi kısıtlı değilse. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Yok zaten var şifrem fakat öğrenmek istedi ben vermedim. Gidip öğrenebilir mi acaba kendisi? Yorumla
bLueetimeS Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 99% 1 ay 18 yaşındaysan eğer kimse öğrenemez senden başka Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Yok 18 taşından büyüğüm fakat benden öğrenmek istedi ben söylemedim. Gidip öğrenme ihtimali var mı babamın? Öğrenmesini istemiyorum da. Yorumla bLueetimeS 1 ay Hayır öğrenemez sen ve kimliğin lazım öğrenmesi için Yorumla Soran 1 ay Teşekkür ederim. Yorumla
KonumYok Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 96% 1 ay Evet yapanılırsın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
karakarakapkara Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Kimseye sifre bilgisi verilemez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Kimlik lazim galiba Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mervancty21 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 ay Hayır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Hayır. Kişiye özel bir şey bu. Kimlik ibraz etmeden kimse öğrenemez.
Anlıyorum bu kişi babam da. Kimliğini göstermesi durumunda öğrenebilir mi acaba? Öğrenmesini istemiyorum da
Babanız şifre vs alamaz.
Teşekkür ederim.
18 den büyükse şifresi alınacak kişi öğrenemez. Tabi kısıtlı değilse.
Yok zaten var şifrem fakat öğrenmek istedi ben vermedim. Gidip öğrenebilir mi acaba kendisi?
18 yaşındaysan eğer kimse öğrenemez senden başka
Yok 18 taşından büyüğüm fakat benden öğrenmek istedi ben söylemedim. Gidip öğrenme ihtimali var mı babamın? Öğrenmesini istemiyorum da.
Hayır öğrenemez sen ve kimliğin lazım öğrenmesi için
Teşekkür ederim.
Evet yapanılırsın
Kimseye sifre bilgisi verilemez
Kimlik lazim galiba
Hayır