İnternet & Teknoloji Emoji mi, random mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Mesajlaşırken emoji mi yoksa random mu kullanırsınız? Hangisi size daha samimi geliyor? 😅 Güncellemeler+1 yıl Süper 🥳 Güncellemeler+1 yıl +2xper 🥳 Emoji mi, random mu? Cevapla Emoji Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Tek randomum hahahahaha oda random sayılmıyor:) genelde emoji veya hahahha 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl emoji daha etkilirandomda tam karşıdakininin hissini anlamak imkansız 1 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Çok az random kullanıyorum ben daha çok emoji kullanırım 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Genellikle emoji Random kullandığı zamanlar da oluyor 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Emojiler daha samimi ve duyguyu iyi ifade ediyor gibi 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Emojiii en meşhuruda bu 😂😂 gülmeyi sevdiğim için 😂 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Random daha samimi geliyor bana. Emoji atınca biraz sahte geliyor ¢ 0 0 Yorumla
ipek0birsen Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yakınıma random dşsjxöwksmsYakın olmadığıma emoji 😂 1 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bazılarına emoji, bazılarına ikisi birden. 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Emoji kullanirim her yerde 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Emoji kullananlar bana yapmacık geliyor. 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Randomlu gülücük :) 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl random kadar tiksinç bişey var mı ya 0 0 Yorumla
Furkandeniz10 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Genelde tek bir imoji yeterli olur 0 0 Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pek kullanmıyorum hoşuma gitmiyor 0 0 Yorumla
PastaYoksaKolaİç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Anneme babama emoji geri kalanına random atıyorum. 0 0 Yorumla
BerkaySamet Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Random saçma geliyor bana o yüzren emoji 👍 0 0 Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl 2si de degil en iyisi eski usul sekbol : ) : ( : l 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Gülerken sesli mesaj atarım dkjs 0 0 Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Emoji. Random çoluk çocuk işi 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 668 cevap paylaştı. Genelde emoji kullanırım. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı. Emoji tabiki 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Emoji kullanırım 0 0 Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 392 cevap paylaştı. Emoji💋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Tek randomum hahahahaha oda random sayılmıyor:) genelde emoji veya hahahha
emoji daha etkili
randomda tam karşıdakininin hissini anlamak imkansız
Çok az random kullanıyorum ben daha çok emoji kullanırım
Genellikle emoji
Random kullandığı zamanlar da oluyor
Emojiler daha samimi ve duyguyu iyi ifade ediyor gibi
Emojiii en meşhuruda bu 😂😂 gülmeyi sevdiğim için 😂
Random daha samimi geliyor bana. Emoji atınca biraz sahte geliyor ¢
Yakınıma random dşsjxöwksms
Yakın olmadığıma emoji 😂
Bazılarına emoji, bazılarına ikisi birden.
Bazen ikisini de tercih etmem
Emoji kullanirim her yerde
Hangisi kolayıma gelirse sksjjd
Emoji kullananlar bana yapmacık geliyor.
Sohbet samimiyse emoji atıyorum.
Randomlu gülücük :)
random kadar tiksinç bişey var mı ya
Genelde tek bir imoji yeterli olur
Pek kullanmıyorum hoşuma gitmiyor
İki nokta ve D harfiyle gülüyorum
Kişisine göre değişiyor
Aradaki kimyaya göre değişiyor
Anneme babama emoji geri kalanına random atıyorum.
Random saçma geliyor bana o yüzren emoji 👍
Hahaha iyidir her zaman
2si de degil en iyisi eski usul sekbol : ) : ( : l
Gülerken sesli mesaj atarım dkjs
Emoji. Random çoluk çocuk işi
İkisi de
Random
Genelde emoji.
Radom çok ergence sanki
Genelde emoji kullanırım.
Random yazan bizden değildir
Emoji 👍🏻👎🏻