WhatsAppta bir adamla konuştum adam resmen sülalemin TC numaralarını ve telefon numaralarını ortaya serdi şantajla para istedi ama 1 TL bile vermem onu kurban ederim 1 TL ye ama o bu bilgilere nasıl ulastı ve savcilığa verirsem onu yakalayabilirlar mi?
1 ay
Arkadaşlar bu gün beynim durdu resmen?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
whatsappta olduğuna göre bulunabilir eğer çok iyi gizlenmemişsr
Nasıl yani
Eğer kendini çok iyi gizlememişse bulunabilir
Yine de şikayetçi olmanı öneririm. Siber suçlarla mücadele daire başkanlığını aramanı ve yaşadığın olayı izah etmeni öneririm. 0 312 462 55 00
Beni kimse bulamaz polise versen bile bulamazlar bunun düşünmeyecek kadar aptal değilim dedi kullandığı hat açık hatmış yani kimin üzerine olduğu belli degilmiş ve yurt dışında kalıyormuş ve adam resmen sülalemin TC numaralarını ortaya serdi aslında bu istese Türkiyede herkesin kimligine ve WhatsAppbına erişebilir çünkü benim evin WhatsAppbına mesaj bile attı
Sen aşırı zengin misin ki acaba devlet destekli hack falan olamaz ya sanmıyorum.
Tek başına o kadar uzman birisi zenginleri hedef alır yani
Yo zengin değilim ama adam baş savcıyı bile bu şekilde yola getirdiğini söyledi
Yani inanıyorum o adama çünkü kendime uyanık diyordum bu tuzaklara düşmem diyordum ama tam ve iyi çalışan bir sistem kurmuş
Eğer sen o adamın sana attığı bilgileri bir yere girip kaptırdığını düşünmüyorsan polise kesinlikle gitmelisin
Veya da seni çok iyi tanıyan senin içinden biri bunu yapıyor olabilir
Aslında polisin yakalayamayacağı kadar uzman olan biri polise gitmene gerek yok diye seni buna inandırmaya çalışmaz. O paranı kapmaya çalışıyor mutlaka polise git.
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!