benim o kişi. Reelde yaşıyorum böyle eğlencesine takılmalık hayat güzel okuyorum calisiyorum ev arkadaslari falan geçiniyoruz işte. Sosyal medya kullanmıyorum bir tej twitter var. Whatsapp var instagramım yok. Saçma buluyorum öyle ışıltılı bi hayatım herseyi paylasacak biseyde yasamıyorum. Whatsapp'ta son gorulme okundu hersey kapali boyle iyi rahat
İnstagram vardı 23 yaşına kadar kullandım boş bişeymiş takipçi yükseltemedim 10 bin yapacaktım yıllarca uğraştım sonra hesabı sildim kullanmıyorum Twitter harici
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
benim o kişi. Reelde yaşıyorum böyle eğlencesine takılmalık hayat güzel okuyorum calisiyorum ev arkadaslari falan geçiniyoruz işte. Sosyal medya kullanmıyorum bir tej twitter var. Whatsapp var instagramım yok. Saçma buluyorum öyle ışıltılı bi hayatım herseyi paylasacak biseyde yasamıyorum. Whatsapp'ta son gorulme okundu hersey kapali boyle iyi rahat
İnstagram vardı 23 yaşına kadar kullandım boş bişeymiş takipçi yükseltemedim 10 bin yapacaktım yıllarca uğraştım sonra hesabı sildim kullanmıyorum Twitter harici
İnstagramın tiktoktan farkı kalmadı oralarda olan ordada var.
Valla ben de kullanmıyorum.
En güzeli kullanmamak👌🏻.
Zamaninda cok kullandimbir faydasini gormedim artik kullanmiyorum
böyle insanlar kaldımı kaldıysa en güzelini yapıyorlar bence sosyal medya her türlü sorun
Kesinlikle
her şeyin içine eden bu sosyal medayalardır her türlü pislik oradan çıkıyor
Aynen kanka
bulacaksan sosyal medya hesabı olmayan birini bul kafan rahat olur
Yokki maalesef
var var sen yeterki iste ben sana bulurum :)
Kullanmayan çok kişi tanıyorum karar meselesi
Ne düşülenim hanımefendi
teknoloji özürlüdür.
Ya da dahidir
ozaman ben bir dahiyim senin gözünde. hiç birşeyim yok KS den başka:)
Aferin
ohh aferinide aldık. bu iş tamamdır:)
Ajjsjsjsjsj
Tehlikeli olduğunu düşünürum
Nedenki
Sakladıgi birşeyler olduğunu düşünürum. evli olabilir, ciddi bir ilişkisi olablir
Ahaha Instagram kullananlar çok mu masum
Hiç bir şey düşünmem
hiçbir şey düşünmem
Bu ben
Vaktine önem verdiğini düşünürüm.
hiçbir şey
sevmiyordur :D
Olabilir
zeki biridir
+1
Güzel bisey bence