Nothing. Hiçbir şey yok çünkü bir dizi fragmanı gibi kendimi insanlara anlatmak yerine, tanıyanlar kafi diyorum. "Burada ne işin var o zaman?" diyebilirsiniz. Burada da başka bir amacım var. Yazdığım şeyler de genelde sıkça sorulan sorular olur. Kullanıcı adımın anlamı gibi ¢
İnternet & Teknoloji konusunda 369 görüş paylaştı.
Profilde eşimle fotoğrafım olduğu için, biyografiye tarih ya da isim koyma gereğinde bulunmadım. Daha doğrusu koyacak bir şey bulamadım. Sadece Tumblr bağlantısı var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
27Görüş
Söylersem mesleğim/kurumum belli olur o yüzden söyleyemem😃
Nothing. Hiçbir şey yok çünkü bir dizi fragmanı gibi kendimi insanlara anlatmak yerine, tanıyanlar kafi diyorum. "Burada ne işin var o zaman?" diyebilirsiniz. Burada da başka bir amacım var. Yazdığım şeyler de genelde sıkça sorulan sorular olur. Kullanıcı adımın anlamı gibi ¢
Kun fe yekun
Cecelist
Babasının kızı
Rümeysa benim her şeyim
Asddjddk
Bişey anlamadım da neyse ajdhajdhs
Boş ver o halde asdddjdk
Ödlxösoxökax çok ii
@zeynepmisinnesin sonunda anlayan biri çıktı asddjdk
betese yazmayi unutmussun
@derbederleylaaa tüh ://
Profilde eşimle fotoğrafım olduğu için, biyografiye tarih ya da isim koyma gereğinde bulunmadım. Daha doğrusu koyacak bir şey bulamadım. Sadece Tumblr bağlantısı var.
Wpda bir emoji var birde burada bir şeyler yazıyor o kadar. Hiçbir zaman okuduğum okul, yaşım, sevgilimin baş harfi vs vs bulunmadı
Bir dönem okuduğum üniversitenin adını yazmıştım. Sonra mesleğimi yazdım sonra yavaş yavaş doğru yolu buldum yalnızca adımı yazdım. Öyle kaldı.
Bana sevmeyi anlatma biz sevmeye vatanla başladık yazıyor
Buradan başka yok sosyal medya ve aktif kullanmıyorum zaten. Sadece işim gereği YouTube var.
Şimdi kontrol ettim bir şey yazmıyor. Kün Fe ye kün yazacam 😂
Millet nasıl yazıyor ya ben yazdığım gibi çeviriyor
Daha çok yorumlarıma bakanlar daha iyi tanır beni. Pek takılmıyorum yazılanlara.
Mech. Eng.
Wanderer
Swimmer
Level 1 calisthenics
♈️
Sosyal medyam yok çok şükür böyle tarih marih qalp vs koymam saçmalık
İnsanlar değişir, şeytan bile bir zamanlar melekti...
Bir haritacinin günlüğü
O gemi birgün gelecek...
Gülmemeliyim başıma gelir gülmemeliyim başıma gelir gülmemeliyim başıma gelir
Canavarlaşmış kralların yönettiği topraklarda öç sadece katliamla alınabilir.
" insan en çokta kaçtığı şeylerden yoruluyor aslında " yazıyor 🤗
Yabancı dilin harikaymış okurken beynim sulandı
Severim ingilizceyi 😄
Wer Schmetterlinge lachen hört, der weiß wie die Wolken schmecken.. Yazıyor