Hesabım selfie ile doğrulama istiyor kağıda kodu yazıyorum atıyorum selfie yükle yerine girip fotoğrafı yüklüyorum göndere basınca böyle kalıyor hiç bi şey çıkmıyor sebebi nedir

Hesabım selfie ile doğrulama istiyor kağıda kodu yazıyorum atıyorum selfie yükle yerine girip fotoğrafı yüklüyorum göndere basınca böyle kalıyor hiç bi şey çıkmıyor sebebi nedir

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu ne ya yeni mi çıkmış bu niye böyle hata verdi şimdi sana
Hiç anlamadım herkes E postadan göndercen diyo ama ordan gönderilmiyor instagramdan istiyor ama gitmiyo
Alla alla tuhaf bi durum
bu banada oldu ne yaptın en sonn
Sürekli uğraştım göndermek için bi türlü kabul etmedi hep aynıydı sonra hesabımı silmişler 1 ay geçince
banda oldu Şu an inceleniyor diyor iki gundur ne olur sence
Selfiyi gönderebildin mi peki
evet ben gonderdim kagida codu yazdim ama inceleniyor diyor
Bekle bakalım bildirim gelir büyük ihtimal ben selfieyi gönderemedim bile kabul etmiyodu
açılır insallah ya senin kapandi mi neden boyle oluyor ki anlamiyorumm
Ben baya uğraştım selfie bi türlü gitmedi 1ay sonrada hesabın kapatıldı dedi postegro diye bi uygulama vardı ben ona giriyordum sürekli o yüzden oldu
evet ondan kapanmistir bende o yok ama takibi bırakanlaar uyg var ondan mi boyle oldu sence
İnstagramla giriş yaptığın uygulamalardan dolayı oluyor ondandır büyük ihtimal açılırsa şanslısın bi daha o uygulamaları kullanma
insallah ya ne kadar surer ki inceleme suresi