Bence artık gizlilik falan kalmayacak. İnstagram video selfie özelliği geliyor ve bazı kullanıcılara gelmiş. Yüzünü tanımlanamayan kişilerin hesaplara kapatılacak. Sadece şüpheli durumlarda olcak bu sistem aktif fake hesapların önüne geçilecek gibi duruyor. İhlal yapan, taciz, spam gönderi, beğeni ve takipçi hilesi yapan hesaplardan bunlar istenecekmiş. Bi yerden iyi olacak. Kötü olan durum ise bazi normal hesaplara gelen bu özelliği deneyen kullanıcılar hesaplarını bir türlü kabul ettiremiyor oluşuymuş.. hayırlı olsun
Magazin ve hayran sayfaları da güme gidecek gibi. Oldukça haksızlığa neden olan sistem.
Magazin ve hayran sayfaları da güme gidecek gibi. Oldukça haksızlığa neden olan sistem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Fake hesabım var sadece fenomenleri takip ediyorum her gün çıkış yapıyor hesaptan :( kötü biraz kimseyi rahatsız etmiyorum aslında
Böyle iste sessiz sakin hesaplarla uğraşıyorlar 🥺
Evett kimseyle işim yok aksine bakıyorum millete ünlülere çıkıyorum
Umarım böyle hesaplara da gelmez. Benim de kendi halimde aile arkadaş cevreme sunduğum bir hesap var fotoğraf koymuyorum haliyle umarım ona gelmez. Böyle bi sistem koyuyorlar ama tam da yapamamışlar. Sıkıntılı baya :/
Benim sürekli maili onaylamamı istiyorlar
O hesaptan sürekli aktif misin? Yorum ve gönderilerinin beğenisini yapıyor musun
Yorum felan yapmıyorum hikaye izliyorum sadece
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!