İnternet & Teknoloji Spotify sonuçları açıklandı sonucu benden harika olan? electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl cevap vermezsiniz tabii harika değilsiniz çünkü Spotify sonuçları açıklandı sonucu benden harika olan? Cevapla Spotify Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ben bunu dinledim https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4 0 0 Yorumla
venezuelapeyniri Takip Et Xper 4 Yaş: 96 +1 yıl Benim sonuclar sasirtmadi kjbvgfsd 1 3 Yorumla electraheartt +1 yıl aaaaa muhteşem listee sen ben misin acaba mitski falan da var djdam Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl En cok 2. mitski dinlemisimmm hdhsjsj ben de ayni kisi oldugumuzu dusunuyorum Yorumla electraheartt +1 yıl fkfkfkd süperiz Yorumla
muhsinaslan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl hadi len... the weeknd dinleyen bi kız mı? what the hellbirde lana da var yuhchase atlantic ta olsa sen bensin yani 1 31 Yorumla electraheartt +1 yıl lana en çok dinlediğim de zaten weeknd dinlemeyen kız mı varmış? Yorumla muhsinaslan +1 yıl benim cevremde rahat bi 300 kız varsa weekend bilen birkac kisi Yorumla electraheartt +1 yıl enteresan bir durum. chase atlantic de var bu arada bende. ilk 5’e girmedi ama Yorumla muhsinaslan +1 yıl chase atlantic favorin ney? (rigth here, friends) söyle de tam olsun sen = ben Yorumla electraheartt +1 yıl friendsss Yorumla muhsinaslan +1 yıl tanısmamız gereken konular var xD Yorumla electraheartt +1 yıl lana fav sarkını söyle Yorumla muhsinaslan +1 yıl yaa fav secmek cok zor lana ve the weekndda Yorumla electraheartt +1 yıl summertime sadness falan dicen diye cok korktum fkkdh Yorumla muhsinaslan +1 yıl happines a butterfly, blue jean, brooklyn, salvatore diyeyim Yorumla muhsinaslan +1 yıl nie korktun Yorumla muhsinaslan +1 yıl the weeknd da favorim net BLİNDİNG LİGHTS Yorumla electraheartt +1 yıl dinlemeyenlerin direkt verdiği cevap ondan. aaahh salvatore bu aralar. lananın fav olmayan şarkısı yok zaten Yorumla muhsinaslan +1 yıl ha bu tt olmustu ondan bilirler.. tilt oluyorum öylelerine Yorumla electraheartt +1 yıl weekndin ben lanayla düetlerine bayılıyorm mesela lust for life. Yorumla muhsinaslan +1 yıl ayrıca blinding lights ta patladı gerci... ama blinding lightstan sonra pek kimse de bilmez bence DİE FOR YOU favorimdir Yorumla muhsinaslan +1 yıl just for life da güzeldi evet ama sesleri cogunlukla kafa sesiydi Yorumla electraheartt +1 yıl call out my name de patladı ama süper bence dkdkf Yorumla electraheartt +1 yıl tiktok akımlarının oyuncağı olsa da harika… dkkdkf Yorumla electraheartt +1 yıl prisonerı bilmiyosan hemen git dinle lust for lifedan iyi Yorumla muhsinaslan +1 yıl evet gercekten güzel call out my name kyto coveride güzel Yorumla muhsinaslan +1 yıl prisoner nası bilmem be mskdk Yorumla muhsinaslan +1 yıl hatta bi sözü baya hosuma gider Yorumla muhsinaslan +1 yıl ı don’t mean to come off selfish, but ı want it all.. (bencil görünmek istemem ama hepsini istiyorum) Yorumla electraheartt +1 yıl benim en çok hoşuma giden lananın kapatışıi don’t know i get so wrapped up in a world… diye devam eden kısım Yorumla muhsinaslan +1 yıl bi dünyaya bu kadar kapıldıgımı bilmiyordum mskdks Yorumla muhsinaslan +1 yıl zevklisin.. adın ne Yorumla electraheartt +1 yıl bu özel bilgiyi buraya yazamam dhdhsh Yorumla muhsinaslan +1 yıl ahaha nereye yazabilirsiniz hanfendi Yorumla electraheartt +1 yıl bil bakalım gkgkk Yorumla muhsinaslan +1 yıl özele Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bunu dinledim
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Benim sonuclar sasirtmadi kjbvgfsd
aaaaa muhteşem listee sen ben misin acaba mitski falan da var djdam
En cok 2. mitski dinlemisimmm hdhsjsj ben de ayni kisi oldugumuzu dusunuyorum
fkfkfkd süperiz
hadi len... the weeknd dinleyen bi kız mı? what the hell
birde lana da var yuh
chase atlantic ta olsa sen bensin yani
lana en çok dinlediğim de zaten weeknd dinlemeyen kız mı varmış?
benim cevremde rahat bi 300 kız varsa weekend bilen birkac kisi
enteresan bir durum. chase atlantic de var bu arada bende. ilk 5’e girmedi ama
chase atlantic favorin ney?
(rigth here, friends) söyle de tam olsun sen = ben
friendsss
tanısmamız gereken konular var xD
lana fav sarkını söyle
yaa fav secmek cok zor lana ve the weekndda
summertime sadness falan dicen diye cok korktum fkkdh
happines a butterfly, blue jean, brooklyn, salvatore diyeyim
nie korktun
the weeknd da favorim net BLİNDİNG LİGHTS
dinlemeyenlerin direkt verdiği cevap ondan. aaahh salvatore bu aralar. lananın fav olmayan şarkısı yok zaten
ha bu tt olmustu ondan bilirler.. tilt oluyorum öylelerine
weekndin ben lanayla düetlerine bayılıyorm mesela lust for life.
ayrıca blinding lights ta patladı gerci... ama blinding lightstan sonra pek kimse de bilmez bence DİE FOR YOU favorimdir
just for life da güzeldi evet ama sesleri cogunlukla kafa sesiydi
call out my name de patladı ama süper bence dkdkf
tiktok akımlarının oyuncağı olsa da harika… dkkdkf
prisonerı bilmiyosan hemen git dinle lust for lifedan iyi
evet gercekten güzel call out my name kyto coveride güzel
prisoner nası bilmem be mskdk
hatta bi sözü baya hosuma gider
ı don’t mean to come off selfish, but ı want it all.. (bencil görünmek istemem ama hepsini istiyorum)
benim en çok hoşuma giden lananın kapatışı
i don’t know i get so wrapped up in a world… diye devam eden kısım
bi dünyaya bu kadar kapıldıgımı bilmiyordum mskdks
zevklisin.. adın ne
bu özel bilgiyi buraya yazamam dhdhsh
ahaha nereye yazabilirsiniz hanfendi
bil bakalım gkgkk
özele
Sadece sıralamalar farklı : )
Spotify kullanmıyorum