İnternet & Teknoloji Telefonunuzun ekranı için hayalet cam kullanıyor musunuz? SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selam 👑🌺Hayalet cam kullanmak bir nevi iyi oluyor seyahatlerde yanınızda oturan kişilerin dikizleme huyu varken özellikle. Bugün hayalet cam taktırdım telefona uzun zamandır yaptırmak istiyordum.#SaçaklıBebek👑 Telefonunuzun ekranı için hayalet cam kullanıyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum orijinal cam doğal haliyle kullanıyorum ama ilk aldığım zamanları üzerinde ekran koruyucu vardı koruyucu çok deforme olduğundan çıkardım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Kullanıyordum ama çıkardım 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kullanıyordum kırıldı ondan sonra daha almadım takmadım da 1 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Dışarda telefon kullanmam anca müzik seçerken kullanırım 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Tamamen aradığım eleman kesinlikle.⭐#tubasueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilmiyoruz o ne 1 0 Yorumla