Ya bilgisayaradan anlayan arkadaşalar acer bilgisayarım 1aydır internete bağlanmıyor, wife ağlarıda görünmüyor her yolu denedim ne yapmam lazım servisede götürmek istemiyorum 2. el zaten
1 ay
Pc internete bağlanmıyor?

Bazı leptoplarda wifi için açma kapama düğmesi oluyor. İyice bak seninkinde de var mı diye. Daha sonra başlat kısmına aygıt yöneticisi yaz ve açılan pencerede yanında ünlem işareti olan bir seçenek var mı bak
Yok maalesef
Driver sorunu olabilir şu videoya göre yap bakalım
https://youtu.be/yvp22YECNjE
Tekrar rahatsız ediyorum ünlem işareti geldi
Ağ denetleyicisi
Pcı
Sm Bus da ünlem var sarı
Videodakileri uyguladın mı?
Görüş
5Görüş
merhaba işletim sistemi nedir yardımcı olmak isterim köşede monitör ya da wifi simgesi çıkar o var mı artı wifi kartının n sürücüsü eksiktşr güncelleme ister ama Windows 10 otomatik tanır yükler artı güncellemelere baktınmı. modemin ışığı yanıyormu bağlantıyı Kontrol ettinni en son çare wifi kartı yanabilir değişmrsş gerek ya da harici usbli. wifi adaptörler var onlardan kullanabilirsin. modemden kaynaklı bir sorun yoksa artı laptop kaynaklı sorun ise bana görsel atarmısınız
Windows 8 acer bilgisayar
Modemde sıkıntı yok wifi hiç görünmyor
o zaman wifi kartı yanmış ya da wifi sürücüsü eksik
Sağ altta wifi simgesi mi gözükmüyor, yoksa listede hiçbir şey mi görünmüyor?
Listede
İos kullanıyorum
Bağlayabilirsen sağ altta wifi simgesi yerine ethernet bağlantısı olarak görülecek. Ondan sonra telefonunda mobil veri varsa mobil verini kullanacak yoksa hiçbir şey yapamazsın. Verdiğim linkte ki programı indirmelisin. O program, donanımların güncelleğini kontrol edecek. Yalnızca kablosuz ağ sürücüsünü güncelleyip bilgisayarı yeniden başlat. Herhangi bir değişiklik olmazsa donanımsal bir sıkıntı var demektir.
https://www.iobit.com/en/driver-booster.php
Knk sol alt kosede windows simgesi var onun ustunde sag click yap daha sonra cihaz yonetici gibi bir sey yazmasi lazim (tr de yasamiyom tam emin degilim o yuzden) onu actiktan sonra bi don geri
boyle bir sey olacak acildiginda. orada sari bi uyari isareti gibi bir sey olabilir
sende sagol. Pek de yardima ihtiyacin yok sanki...
Knk wcdeyim çıkınca yazacaktım ekelekjahahwhshga
kdfjgf o zaman benim zaman olmayabilir iste ama neyse...
Senin dediğin sayfayı falan hep denedim bi işe yaramadı virüs mi girdi noldu anlamadım kabloyla bağlanıyorum
daha yapacagin seyi soylemedim ki bile neyi denemis olabilirsin. Sanki bi oraya girmek duzeltiyor mu saniyorsun sey demek gibi bir sey google u ac "aa ben actim onu duzelmedi" yahu sonrasi da var bunun kdsfj
Açtım knk sarı bişey yok
Bi atsana sen
Nasıl atacam
Az önce ünlemli bişey geldi geri gitti
unlem zaten. Ss'ni alip atacan iste knk
Knk nasıl atcam ikimizinde hesap gizli
yahu buraya ama illa ozelden atacam ben diyorsan cikayim knk pek bir sey fark etmiyor yani.
buraya aldigin ss yukluyon
https://da.imgbb.com/
Böyle
knk ordan wifi driveri bulmak lazim o da iste aramak lazim bide senin window eskiden sanki 8 falan mi
Evet knk 8
iste biraz farkli olabiliyor o yuzden de. Ama attigin fotodaki "wireless network adapter" var ya, tahminimce o, zaten wireless bildigin uzere kablosuz oluyor hani baska olamaz diye dusunuyorum ama diger ayarlari da kurcalamadim bakmadim o yuzden karar vermek de biraz zor olabiliyor.
Wifi alıcısı bozulmuştur, wifi görmez öyle olunca. Ethernet kablosu alman lazım evde kullanıyorsan laptobu modemden laptoba kablo çek
Yaptım ama o da çok zahmetli oluyor kabloyla bağlanıyor ama kablosuz bağlanmıyor
wifi alıcısı bozuk laptoptaki benimde öyle çünkü çalışmıyor tamire götürmen lazım
Aygıt yöneticisi ne bak orada ağ donanımları ne gözüküyor
İki seçenek var
Yok hiçbişey
Az önce ünlemli bişey geldi geri gitti
Görmek lazım
En İyi Görüş