İnternet & Teknoloji 1 ay Fransızcayı öğrenebileceğim güzel uygulamalar var mı? AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Detay yok soruda ifade ettim? Fransızcayı öğrenebileceğim güzel uygulamalar var mı? Görüş Yaz 4 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Rk1252 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 59% 1 ay Sesli hikayeler dinle ve takip et yazilarla falan , once konusma aksanin uysun sonrasi corap söküğü gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör AaronBenElijah 1 ay Dışarda ortak tanıdıklar konuşunca ben tekrarlıyorum sonradan dilin aşırı yatkın kelimeleri ezberle 6 ayda öğrenirsin diyorlar da öyle bir uygulama var mı acaba nasıl ezberleyebilirim diyorum? Yorumla Rk1252 1 ay eLLC yi bi dene derim :)) Yorumla AaronBenElijah 1 ay Uygulamaya öyle mi yazayım Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Canlı chat yap Fransızlarla Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör AaronBenElijah 1 ay Hiç konuşamıyorum ki bro konuşmayınca kapatıyorlar öğrenmek için çabalıyorum ama kelimeleri ezberlemem lazım Yorumla
Rasasvada Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Duolingo. Katkı sağlar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör AaronBenElijah 1 ay Hemen bakıyorum teşekkür ederim Yorumla Rasasvada 1 ay Rica ederim. Yorumla AaronBenElijah 1 ay İndirdim ama İngilizce Fransızca çeviri oldu. Türkçe Fransızca yapamadım Yorumla
EdaQuenn123 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 ay Çizgi film Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Sesli hikayeler dinle ve takip et yazilarla falan , once konusma aksanin uysun sonrasi corap söküğü gibi
Dışarda ortak tanıdıklar konuşunca ben tekrarlıyorum sonradan dilin aşırı yatkın kelimeleri ezberle 6 ayda öğrenirsin diyorlar da öyle bir uygulama var mı acaba nasıl ezberleyebilirim diyorum?
eLLC yi bi dene derim :))
Uygulamaya öyle mi yazayım
Canlı chat yap Fransızlarla
Hiç konuşamıyorum ki bro konuşmayınca kapatıyorlar öğrenmek için çabalıyorum ama kelimeleri ezberlemem lazım
Duolingo. Katkı sağlar.
Hemen bakıyorum teşekkür ederim
Rica ederim.
İndirdim ama İngilizce Fransızca çeviri oldu. Türkçe Fransızca yapamadım
Çizgi film