İnternet & Teknoloji 1 ay En son kimin / neyin fotoğrafını çektiniz? -Afroditimsi Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Sapıklar soruma gelmesin En son kimin / neyin fotoğrafını çektiniz? Görüş Yaz 63 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Enperatriz_EztiaFenomen Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kendi güzelliğimi çektim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ayna35 Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 72% 1 ay En son profesyonel manada bir çimde oluşan şu birikintisinde kahkahalarla gülerek oyun oynayan çocukların fotoğrafını çektim..Bir de bir parkta ahsap masada yüzü yaşanmışlık ve yorgunluk dolu yaşlı amcayi.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 590 görüş paylaştı. Bence paylaştım için hababam sınıfı fotoğrafi ekran görüntüsü aldım 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 ay kapatmayi unuttuklari bi kapinin kilidini cektim işim geregi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Malatyayı sis basmış efenim biraz önce çektim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 78% 1 ay Bugün bir mezar taşını çektim. İsim çok tanıdık gelmişti. Gerçekten düşündüğüm kişi olduğunu öğrendim. Garip bir his. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-MST- Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 98% 1 ay Bunları satmaya calışıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Yoda Yaş: 107 , eig 100% 1 ay ayağımın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eig 100% 1 ay şu an bizim iş yerinde misafir olan kedinin. Kış gelince kediler sığınacak yer arıyor.. Son üç sene böyle oldu. Onun resmini çekmiştim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gamzesumeyra Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 95% 1 ay Bulut 🌤 çok güzel görünüyordu. Hep farklı şekillerde çok hoş 🥰 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Kuşumla selfie çekildim yanlış anlaşılmasın muhabbet kuşu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kucukomerfarukk3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Dün bomba yemeye gittiğimde yemeden önce, yediğim bombaların resmini çektim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör moongirlmary 1 ay Sapık olarak algılanmamak için resim koymuş kıyamam ya Yorumla kucukomerfarukk3535 1 ay Yanlış anlaşılmak istemem. 😊 Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 322 görüş paylaştı. Kuşumun fotoğrafını çektim. Bu da kuşum.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
DaRealBribery Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 98% 1 ay Bunun... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 44 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b görüş paylaştı. Çamlıca kulesinin fotoğrafını çektim. Ama karanlıkta güzel çıkmadı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Du hastanede çok tatli Bi çocuk vardı sürekli bakıyordu bende resim çekti pek tatli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Sweet bonanzada 1 liraya 17bin almistim onu ekran fotosu aldim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör bursa_zafer 1 ay Bol sans Yorumla
Batuhannzm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay ağaçtan topladığım narın fotoğrafını çekmiştim en son 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Burakx12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 94% 1 ay Vesikalık resminin fotoğrafını tarattım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kimleraldı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Ekspertiz raporunun fotoğrafını çektim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
36Görüş
Kendi güzelliğimi çektim
En son profesyonel manada bir çimde oluşan şu birikintisinde kahkahalarla gülerek oyun oynayan çocukların fotoğrafını çektim..
Bir de bir parkta ahsap masada yüzü yaşanmışlık ve yorgunluk dolu yaşlı amcayi..
Bence paylaştım için hababam sınıfı fotoğrafi ekran görüntüsü aldım 😊
kapatmayi unuttuklari bi kapinin kilidini cektim işim geregi
Malatyayı sis basmış efenim biraz önce çektim.
Bugün bir mezar taşını çektim. İsim çok tanıdık gelmişti. Gerçekten düşündüğüm kişi olduğunu öğrendim. Garip bir his.
Bunları satmaya calışıyorum
ayağımın
şu an bizim iş yerinde misafir olan kedinin. Kış gelince kediler sığınacak yer arıyor.. Son üç sene böyle oldu. Onun resmini çekmiştim
Bulut 🌤 çok güzel görünüyordu. Hep farklı şekillerde çok hoş 🥰
Kuşumla selfie çekildim yanlış anlaşılmasın muhabbet kuşu
Dün bomba yemeye gittiğimde yemeden önce, yediğim bombaların resmini çektim.
Sapık olarak algılanmamak için resim koymuş kıyamam ya
Yanlış anlaşılmak istemem. 😊
Kuşumun fotoğrafını çektim. Bu da kuşum..
Çamlıca kulesinin fotoğrafını çektim. Ama karanlıkta güzel çıkmadı.
Du hastanede çok tatli Bi çocuk vardı sürekli bakıyordu bende resim çekti pek tatli
Sweet bonanzada 1 liraya 17bin almistim onu ekran fotosu aldim
Bol sans
ağaçtan topladığım narın fotoğrafını çekmiştim en son 😄
Vesikalık resminin fotoğrafını tarattım.
Ekspertiz raporunun fotoğrafını çektim.