İnternet & Teknoloji 2 ay 18 bin çok mudur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Vatandan 64gb iPhone 11 aldım kasko yaptırdım şarj başlığı falan 18 bin tuttu sizce çok mu kaskoyu iptal edip 3 bini geri mi alsam 18 bin çok mudur? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Kasko fiyati normal bence hiç iade alma. Her sene enflasyon artıyor telefon fiyatları uçuyor. Ekran değişimi bile aşırı pahalı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eig 93% 2 ay Direk telefonu ver la nasıl insanlarsınız güncel olmayan bir telefona o kadar para mı verilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Kaskoyu iptal etsem 3 bin geri alıcam ama Yorumla
obenn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eig 97% 2 ay Çok tabii 2 sene ömrü var telin ne gerek var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Çok gibi sanki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay 64gb çok az değil mi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Bana yeter Yorumla
turkishrock Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Işınlanmak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay İptal et geri al Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 2 ay Neden Yorumla Görüş sahibi 2 ay Kasko için 3 k fazla Yorumla Görüş sahibi 2 ay iPhone yerine Samsung alsaydın güzel olurdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Kasko fiyati normal bence hiç iade alma. Her sene enflasyon artıyor telefon fiyatları uçuyor. Ekran değişimi bile aşırı pahalı.
Direk telefonu ver la nasıl insanlarsınız güncel olmayan bir telefona o kadar para mı verilir
Kaskoyu iptal etsem 3 bin geri alıcam ama
Çok tabii 2 sene ömrü var telin ne gerek var
Çok gibi sanki
64gb çok az değil mi
Bana yeter
Işınlanmak
İptal et geri al
Neden
Kasko için 3 k fazla
iPhone yerine Samsung alsaydın güzel olurdu