Yapmayı sevdiğim bir faaliyet varsa uzun zaman internetsiz kalabilirim diye düşünüyorum. Yüzmeye gittikten sonra mesela interneti bak arayacağımı düşünmüyorum veya kampa, doğa gezisine vs.
Kalamam. Tv izlemiyorum diziler ve filmler internetten, oyun desen orjinal hepsi internetten doğrulama istiyor hesaba girmek için. 2 saat gitse bile sıkıntı 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
25Görüş
Yapmayı sevdiğim bir faaliyet varsa uzun zaman internetsiz kalabilirim diye düşünüyorum. Yüzmeye gittikten sonra mesela interneti bak arayacağımı düşünmüyorum veya kampa, doğa gezisine vs.
Değişiyor... Sevdiklerimin yanında kalsam telefonun varlığını unuturum mesela.
Kalamam. Tv izlemiyorum diziler ve filmler internetten, oyun desen orjinal hepsi internetten doğrulama istiyor hesaba girmek için. 2 saat gitse bile sıkıntı 😅
ilişkim olup olmamasına bağlı. varsa 2-3 saat bile sıkıntı oluyor. yoksa isterse bir hafta geçsin, umrumda olmaz.
Uyurken kalabilirim. Yani 6 saat falan 😅 işim internet benim bebeğim.
O yanımda olsun yıllarca internetsiz kalabilirim
Maksimum 3-4 saat olabilir bir kaç gün kaldığım oldu ama
48 saat kalırım hele uğraşacak bir şeyler bulduysam komple hayatımdan bile çıkartırım
En fazla 2 saat kalmışlığım var başkada kalmam ne gerek var😄
özgürlüğümden mahrum kalmış biri olarak sıkıntı çekmem
Bir hafta falan kalmıştım hatta telefonum nerde bilmiyordum güzeldi
2 ay internetsiz kaldim hiç bir sorun olmadi
İnternetsiz uzun süre kalabilirim zaten telefona fazla bağımlı biride diğilim en fazla 3saat filan bakıyorum
Eğer kardeşim evdeyse bir gün boyunca.
Ya kardeşim yoksa?
TABİİ Kİ AT ÇİZERİM!😃🐎
4 gün, İnternete bağımlı değilim ama araştırma ödevi oluyor ve internetten bakıyorum
GB bittiğinde hemen serum taktırıyorum.
Kalamazmışım gibi geliyor ya
0 saat 🤣 ayrilmaz parça gibi
Uğraşmaya bir şey bulurum ya
Kalamam mümkün değil