Ben tam 1 ay falan dayanmıştım telefonum bozulmuştu tamirdeydi ama geldiğinde yine çalışmıyodu öyle uzun süre İnternetsiz nasıl yaptıysam kendime aşırı şaşırmıştım
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu an bende aynı durumdayım, yıllar sonra televizyonu açtım 😂
TTnet konusunda pişmanlığım olmadı benim olanların durumunda bir değişiklik olması lazım santral kaynaklı falan bir durum olabilir büyük ihtimal bence.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Durumumuzda ne değişikliği olacak, bir gece tüm mahallenin gitti ve 1 aydır hala gelmedi, sonuçta altyapı aynı, karşı komşum vodafone internetini kullanıyor onlarında yok, sonuçta hepsi ttnet altyapısı
Ondan bahsediyorum işte tek kişinin portuyla vs alakalı bir durum değil teknik servis gelip baksın belli ki bölgeye sinyal gönderen Santralden falan kaynaklanıyor durum. güzel bir durum değil ama yapacak bir şey yok.
Sorma birader bende aynı, hemen bir sokak ötede arkadaşım oturuyor, yıllardır internetle tek sorunu yok, benim bir kesilir, diğer gün aşırı yavaşlar, diğer gün kopar, arkadaşlar bile artık benim duruma gülüyorlar,13 yıldan beri internet kullanırım her 2 aya bir mutlaka teknik ekipler gelir, en son benim hattım başkasının hattına da girmiş ya dedim tek olmayan buydu o da oldu mk
Sorma bu gün müşteri hizmetlerini aradım, kız buyurun nasıl yardımcı olabilirim dedi. Hanımefendi 22 nisandan beri ekiplerinizin yalanlarını dinliyorum, son yalanları iki gün önce söylemişlerdi yapacağız diye, açıkçası yapmayacağınızı biliyorum da yeni yalanınız ne olacak diye merak ettiğim için aradım dedim. Ayın 16 sı dedi 😂
Söyle. Ben olsam saygımı çok bozmadan söylerdim üstelik internet yani önemli sonuçta. Sen bu sorundan dolayı internetsizsin ama yani öyle olmasa sen de dayanamazsın bence.
Söylemedik mi tüm sokakta internet yok 22 nidandan beri 50 kere şikayet kaydı bıraktık hala gelip giden yok, tlfondaki 5 gb interneti idareki kullanmaya çalışıyoruz
Müşteri hizmetlerini ara internet gitti de arızadan bahsetme sonra onlar modemi kontrol ettirip başka prize takriyo hala gelmedi falan de sonra ekip gondercez yarın diyor gelen ekip internet kutuları oluyo disarda oraya gidip hallediyo biz de 17 gün kalmıştık böyle bitti sorun
Ya bizim sokaktaki tüm evlerde yok, zaten 22 nisanda arıza kaydı oluşturdukları için aradığımızda direkt numaradan bilgilerimizi görüyorlar, işin diğer sinir eden boyutu ise hemen yanımızdaki diğer sokakta internet var, bizim komşuya düniçin gelecek demişler, başka komşuya 12 Mayıs demişler bana 16 Mayıs dediler
Bizde de böyleydi üst komşumuzda var karşı komşuda yoktu arıza kaydını kapattır 5 10 dk sonra tekrar ara ilk kez oluyomuş gibi anlat. Onlar eve gelmeden sorun düzelmez illa getir