Merhabalar.. Bildiğiniz üzere günümüz teknolojisinin getirisiyle beraber her şey dijital platformlar üzerinden hallediliyor. Teknolojiyle bu kadar sıkı fıkı olmamızın en büyük zararı, bağımlılık derecesine yükselme ihtimali. Peki, siz internet/telefon/bilgisayar bağımlısı mısınız? Ayrı kalmanız istense kaç gün dayanabilirsiniz?
Geçen yıl en son iki ay gibi süre internet kullanmadım. Sosyal medyayı bırakabilirim tamamen de. Yolun yarısındayım artık. İnsanoğlu artık öyle bağımlısı olmuş ki telefon ve internetin sanki çin tuzu veya kafein etkisi yapıyor.
Dayanmaya Çalışırım Ya Eskiden İnternet mi Vardı Böyle düşünmek Gerek Eskiden 1990 lar başına kadar İnsanlar Gazete Televizyon İzliyor Geziyor du dışarda Şimdi her şey gelişti İnternet tam hayatımıza 1990 li sonlarında 2000 yıllara doğru Yaygınlaşti esasında 1988 89 geldi ama O zaman çok fazla gelişmiş değildi şu an İnternetim Hiç Yok 0 B Nasıl Giriyorum VPN ile Psiphon Pro Bağlantı çok kötü yavaş ama hiç yoktan iyidir yine de
Günümüz yaşantısı maalesef hepimizi teknolojiye ve internete bağımlı kılıyor. burada 1 ay, 3 ay demek kolay. İş, bunu uygulamaya koyabilmek.. İstesek de istemesek de çalıştığımız işyerlerinde internete bağımlıyız zaten. Haa işsiz olursun, çalışmaya ihtiyacın olmaz, evden çıkmazsın. O zaman belki dayanırsın..