Modem mutfakta ama yatak odasinda cekmiyo. Ne yapmak lazım Ekstradan bir yaklaştırıcı modem ne yapmak lazım
1 ay
Internetle ilgili bir şey sormak istiyorum bir bakar mısınız?

Bence modemin yerini değiştir kablo uzunsa boşa para verme ama kablo kısa ise sinyal güçlendirici alman lazım
Modem yatak odasına çok uzak
Görüş
6Görüş
Mesh modem alınacak. Ana modemin sinyalinin düşmeye başladığı o noktaya kurulacak. Böylece sinyal, uzak bölgelere de yayılmış olacak.
Güzel soru wiifi adaptörü al kankam sorunun çözülür
Modem mutfakta oturma odasına yakın Ama yatak odası biraz uzak Orada çekmiyor wifi adaptörü dediğin şey ne nereye bağlanıyor Wifi'ye yakın mı
Hayır tabikide xiaomi wifi pro işini görür kurulum yaparken modem in yanında kur sonra götur yatak odasındaki prize tak kullan. Ordanda wifiye bağlanırsın
full cekermi kamka
Çekmez hız kaybı yaşarsin kanka bende var biliyorum
öncelikle modemin antenlerinin açısını değiştirip dene olmazsa hole al dene yine olmazsa repeater alıp sinyali genişlet
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici işini görecektir.
Sinyal guçlendirici al ya da kabloluysa modemi yakınlaştiŕ
Nasıl yani ana modeme kablo bağlayıp sinyal arttırıcıya bağlıyorum Doğru mu anladım
Yok aga sana iki secenek sundum ya kabloyla modemi yaklastir ya da sinyal guclendirici al
https://www.hizliresim.com/upload-success
kanka şuna bi baksana. iki modem var birini kullaniyorum sadece. digeri ile guclendirmeyi yapabilirmiyim kablo cekip
Linkte bisey goremedim kusura bakma siteye giremedim bu gun
Tamam başkan hallettim xiaomi'nin sinyal güçlendiricisinden aldım sagolasin🤗
👍👍👍👌
Sinyal arttirici modem al
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Görüş