İlk defa sil süpür kullanayım dedim fakat mobil veriyi açtığımda hem kendi internetim hem de sil süpürden gidiyor. Anlayamadım. Yardmcı olabilir misiniz?
Gelen mesajı kopyala atsana 🤔 normal İnternet verdiyse sadece sil süpür olandan harcaması lazım. Senin peketinde sosyal medya için ayrı bir İnternet varsa sosyal medyaya girdiğinde sosyal medya internetşnden yemeye devam eder. Sil süpürden kazandığından düşmez yani. Bitince o İnternet sil sipğrden düşmeye başlar ama.
İlginç. İyi silememişsin deyip gülesim geldi 😂😂 Karşılaştır eksilen tutarları. Eşit miktarda mı eksiliyor ikisinden de. Müşteri hizmetlerini ara dçyeceğim ama pek yardımcı olabileceklerini sanmam. Cuma günü tekrar sil süpür yapınca tekrar kontrol etmek lazım 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Çıkan sil süpür interneti normal İnternet mi yoksa sosyal medya mı 🤔
Sosyal medya için verildiyse diğer kullanımlar normal inyernetinden düşecek.
Hayır sosyal medya için verildiği yazmıyor. Sadece internet hattınıza tanımlanmıştır.
Gelen mesajı kopyala atsana 🤔 normal İnternet verdiyse sadece sil süpür olandan harcaması lazım. Senin peketinde sosyal medya için ayrı bir İnternet varsa sosyal medyaya girdiğinde sosyal medya internetşnden yemeye devam eder. Sil süpürden kazandığından düşmez yani. Bitince o İnternet sil sipğrden düşmeye başlar ama.
Sil Supur Kampanyasindan kazandiginiz bir gun boyunca gecerli Gunluk 5 GB paketi hattiniza tanimlanmistir. B001
Ya zaten hem silsüpürden hem kendi internetimden gidiyor
İlginç. İyi silememişsin deyip gülesim geldi 😂😂
Karşılaştır eksilen tutarları. Eşit miktarda mı eksiliyor ikisinden de.
Müşteri hizmetlerini ara dçyeceğim ama pek yardımcı olabileceklerini sanmam.
Cuma günü tekrar sil süpür yapınca tekrar kontrol etmek lazım 🤔
Ahahahha evet ikisinden de eşit miktarda azalıyor. Ya da ben bu işlerden pek anlamıyorum 😂
Sonraki sil süpür yapışında tekrar kontrol ederiz. Şimdilik olan oldu 😂
Ahahahha şu an lazım olması dışında hiçbir sorun yok dlfldlmdgö
İlk önce hediye den gider sonra normal Internetten gider
İşte bende her ikisinden birden gidiyor i
Bende iken öyle değil di
Zaten türk Telekom son zamanlarda işin tadını kaçırdı
Çok kısa bir süreliğine verildiği için işe yaramıyor
Benimki oyle deyil
Boşuna dememişler sil süpür diye 😁
Araştırın
Araştırdım fakat yine de aradığım sorunun cevabını bulamadım. Bundan ötürü buraya yazayım dedim
Güzeldir sil sipur