Olum ne aptal insansın ya😂😂 yazık valla yazık acilen psikiyatriye git acilennnn. Cocukken baban seni zorla gay mi yapti bu nasil bi psikoloji yazık günah valla ya midem bulandı m.. k😂😂 hoşt hadi it
Çok ciddiyim psikiyatri konusunda. Yavşama ne demek onu da bi araştır. Kişiliksiz adam olmayan bi tip olarak pembe profil olduğun çok belli zaten yukarda m.. k oğlu yazmışım dimi.. istersen yaş konusuna gir cokta çiçek karşımda olsan konusamicak kadar veletsin o kesin. Neyse evladim bak beni dinle kesinlikle bi psikiyatriye git yazik kafana yazik 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne işler çevirdin
Anana sor o biliyor
Sordum gelene geçene veriyormuşsun kaşmer
Yok bro annenle karıştırdın altımda annen de şu an senin gibi ağlıyor puazhahah
Ağlıycaksanız yorum yapmayın olan anannıza oluyor sonra dnjdndjd he hoşunuza gidiyorsa ananıza sövdürmek orası ayrı
Yazık senin kafana ya valla niye öyle dedin nolcak şimdi tüh seviyesiz mk oğlu
Yavşama amacıyla da her önüne gelene yazma burada kız hesabındakilerin çoğu erkek 😉
Puuauahahahhahah
Noldu leennn ağlamaya başladın yazıııkk kız mı sandın sen beniii 😂
Triplere bak ya 15 yaşında velet. Senin gibi aptal yazanları kafaya taksaydımm😂😂
Komik
Her önüne gelene yavşama bundan sonra anan elden gider sonra
Aga şu an sen çok komik durumdasın valla sen bu sitedeki her kız hesabında olanlara yavşıyorsan iyi giydiriyırlar anana haberin olsun 😂😂😂
He bu arada yaş konusuna girmiyorum bile hesabında ki soruları inceledikten sonra puuuahahahhahaa
Olum ne aptal insansın ya😂😂 yazık valla yazık acilen psikiyatriye git acilennnn. Cocukken baban seni zorla gay mi yapti bu nasil bi psikoloji yazık günah valla ya midem bulandı m.. k😂😂 hoşt hadi it
Bro onu bunu da geçtim utanmadın mı la o soruları sormaya gelmiş bide yaşımı soruyor acil kaldır o soruları zira 10 yaş altındaysan durabilir tabii
Çaki ne la 6 yaş filmi bide abuk subuk sorular sormuş çıldırrcaaamm mcdjkdlf
Çok ciddiyim psikiyatri konusunda. Yavşama ne demek onu da bi araştır. Kişiliksiz adam olmayan bi tip olarak pembe profil olduğun çok belli zaten yukarda m.. k oğlu yazmışım dimi.. istersen yaş konusuna gir cokta çiçek karşımda olsan konusamicak kadar veletsin o kesin. Neyse evladim bak beni dinle kesinlikle bi psikiyatriye git yazik kafana yazik 😂😂
Dediklerinin bir grami umrumda değil. Sadece psikiyatriye gitttttt çok kötü durumdasın
Hade bro hadee ayak altında dolaşma Bi daha sitede her önüne gelene de yavşama ananı gelen geçen sever sonra abi tavsiyesi 😉😂
Bulunur
Bo nooooo ss