Arkadaşlar ben numaramı kullanarak başka birinin adına tinder açtım şimdi hesabım yasaklanmış giremiyorum açamıyorum silemiyorum acaba benim açtığım her hangi bir yerden görünür mü ya da numaramdan bulunur mu bilen var mı?
numaranla alakası yok. hesabın kayıtları siber suçlar tarafından bakıldığında hangi saatte hangi tarihte ne ile girildiğine dair bulunur şu an bir şey yapmak için çok geç
bir fikrim yok ama yaptığınız çok yanlış. başka birisinin numarasını kullanmak, hakaretten bile daha büyük bir suç teşkil eder, bu kredi kartı numarasını kullanmak gibi izinsiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kişi şikayet ederse, ip adresinden bulunur ve siber suçlar kapını çalıp götürürler, bu kadar net
Şikayet etmezse bulunur mu
Numaramı değiştirsem falan
numaranla alakası yok. hesabın kayıtları siber suçlar tarafından bakıldığında hangi saatte hangi tarihte ne ile girildiğine dair bulunur şu an bir şey yapmak için çok geç
Siber suçlara gidilmezse peki
o konuda fikrim yok tinderfalan kullanmıyorum
Siber suçlara giderse kaç günde kağıt gelir bana
bir fikrim yok ama yaptığınız çok yanlış. başka birisinin numarasını kullanmak, hakaretten bile daha büyük bir suç teşkil eder, bu kredi kartı numarasını kullanmak gibi izinsiz
Yok yok onun numarası değil kendi numaramı kullandım yanlış ifade etmişim sanırım sadece onun resimlerini kullandım ama çok pişman oldum
Hiç kullanmadım bilmiyorum